Bluecity

De circulaire voorbeeldstad voor circulair ondernemerschap

Blue City Header

Bij BlueCity geloven we dat ondernemerschap een sleutelrol speelt in het versnellen van de transitie naar een circulaire economie. Deze transitie vraagt om ondernemers die innovatieve oplossingen bedenken en vraagt om lef en creativiteit, maar ook om ruimte om te experimenteren en (van elkaar) te leren.

Wij geven hier invulling aan door:

  • het organiseren van evenementen en zakelijke programma’s om kennisuitwisseling mogelijk te maken en ondernemers met elkaar in contact te brengen
  • het faciliteren van bioneers in elke fase van hun onderzoek met het BlueCity lab
  • het voeden van de nieuwe generatie talent met kennis en ervaring op het gebied van circulair ondernemen.

Dit alles brengen we samen in onze voorbeeldige circulaire stad – een zelfvoedend, inspirerend en bruisend ecosysteem waar volop gelegenheid en ruimte is om te leren over en te werken aan producten en diensten voor een betere wereld. Onze deuren staan open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen!

Week van de CE: maak kennis met de vijf onmisbare ingrediënten van de circulaire economie

Van 11 t/m 16 maart 2024 zet BlueCity de vijf onmisbare ingrediënten voor een circulaire economie in de schijnwerpers. Ruimte, Talent, Stromen, Ondernemerschap en Samenwerking

Elke dag ligt de focus van onze events op een ander ingrediënt. Kom langs en maak kennis met onze zakelijke programma’s en de pionierende ondernemers in ons ecosysteem. En als je er toch bent, pak gelijk een BlueCity expeditie mee en dompel je onder in onze blauwe stad.

Wil je meer informatie?

Thibaud Ducoulombier
Financieel coördinator events
events@bluecity.nl

Bekijk evenementen