Talent for Transition

Talent for Transition helpt studenten, ondernemers en iedereen met interesse in de circulaire economie aan een vliegende start voor je circulaire carrière!

Ontdek de sleutels tot een succesvolle circulaire loopbaanreis bij Talent voor Transitie. Of je nu je eigen bedrijf wilt starten of liever bij een bestaande organisatie werkt: Talent for Transition helpt om je circulaire carrière een vliegende start te geven.

Wist je dat de Europese Unie jaarlijks meer dan 2,5 miljard ton afval produceert? Onnodig te zeggen dat we afval produceren in een tempo dat veel hoger ligt dan de planeet kan afbreken. Dus wat is de weg vooruit? Duik met ons in de wereld van de circulaire economie en luister naar inspirerende sprekers, ga op tour en ontdek BlueCity, speeddate met peers of hack je carrière.

Proef, ervaar en breid je netwerk uit!
Naast het programma biedt dit event een ’taste of circular’ waarbij je verrast wordt met heerlijke hapjes en drankjes uit de keukens van circulaire ondernemers. Onder het genot van lekkere producten zijn er uitgebreide netwerkmogelijkheden.

Voor wie?
Dit evenement is toegankelijk voor studenten, ondernemers en iedereen die geïnteresseerd is in de circulaire economie.

Voor het programma, zie hier.

 

Praktische informatie

Dinsdag 12 maart 14:30-18:00
BlueCity, Rotterdam, Maasboulevard 100

 

Contact

BlueCity
Veerle Voesten
communicatie@bluecity.nl
06 13 22 46 66

Meer weten over BlueCity

Bij BlueCity geloven we dat ondernemerschap een sleutelrol speelt in het versnellen van de transitie naar een circulaire economie. Deze transitie vraagt om ondernemers die innovatieve oplossingen bedenken en vraagt om lef en creativiteit, maar ook om ruimte om te experimenteren en (van elkaar) te leren.

LinkedIn
Instagram

Bekijk meer evenementen