Over ons

Over ons

De Week van de Circulaire Economie is het grootste landelijke inspiratie- en netwerkevenement voor en door (beginnende) circulaire ondernemers. Een week vol talks, rondleidingen, excursies en workshops door het hele land, de Nationale Circulaire Conferentie en natuurlijk de uitreiking van de Circular Awards.

‘De Week’ is een terugkerend evenement dat zich richt op het vergroten van bewustwording en het stimuleren van initiatieven op het gebied van circulariteit. Het biedt een platform voor het delen van kennis, het bevorderen van innovatie en het inspireren van actie om de overgang naar een circulaire economie te versnellen. Dit jaar wordt De Week van de Circulaire Economie voor de 9e keer georganiseerd door Het Versnellingshuis Nederland Circulair!.

Heb je vragen over een evenement, het programma of je deelname?
Mail naar info@deweekvandecirculaireeconomie.nl of neem contact op met de desbetreffende deelnemer/hub. Het Versnellingshuis kan uw vragen hierover niet beantwoorden.

Over het Versnellingshuis

Het Versnellingshuis helpt ondernemers de (volgende) stap zetten in de circulaire economie. Dat doen ze door te inspireren en informeren, in contact te brengen met andere ondernemers of te begeleiden met onze expertise en kennis.

Het Versnellingshuis is een samenwerking van het Ministerie van IenW, VNO-NCW/MKB-Nederland, Het Groene Brein en MVO Nederland. Samen ontsluiten we een groot netwerk van andere partijen, loketten en hubs, waaronder RVO.nl.

Volg de Week van de Circulaire Economie op Instagram