Expeditie BlueCity: bezoek Paper Innovator

Duik tijdens de Week van de Circulaire Economie in het ecosysteem van BlueCity en ontmoet Arie Hooimeijer van Paper Innovator

Tijdens een Expeditie BlueCity duik je in één middag in de wereld van BlueCity en krijg je een rondleiding door het voormalig subtropisch zwemparadijs. Neem een kijkje in het BlueCity Lab, het eerste circulair verbouwde biolab ter wereld, ontmoet een circulaire ondernemer en ruik, proef en zie hoe de circulaire economie handen en voeten krijgt in BlueCity!

Paper Innovator
Elke BlueCity Expeditie ontmoet je een andere circulaire BlueCity ondernemer en tijdens De Week van de Circulaire Economie zijn deze gekoppeld aan de vijf ingrediënten van de circulaire economie. Vrijdag 15 maart staat in het teken van het ingrediënt Samenwerken. We brengen een bezoek aan Arie Hooimeijer, die met Paper Innovator altijd op zoek is naar nieuwe circulaire papier- en kartontoepassingen. Arie is binnen het ecosysteem van BlueCity iedereen aan elkaar weet te verbinden en altijd samenwerkingen zoekt. Hij weet als geen ander hoe samenwerken het nieuwe concurreren is en heeft daar heel veel voorbeelden van.

Praktische informatie

Donderdag 15 maart, 14:00 – 16:00
BlueCity
Maasboulevard 100, 3063 NS Rotterdam
Prijs: 20 euro
20 plekken

Contact

Veerle Voesten
communicatie@bluecity.nl

Over BlueCity

Bij BlueCity geloven we dat ondernemerschap een sleutelrol speelt in het versnellen van de transitie naar een circulaire economie. Deze transitie vraagt om ondernemers die innovatieve oplossingen bedenken en vraagt om lef en creativiteit, maar ook om ruimte om te experimenteren en (van elkaar) te leren.

LinkedIn
Instagram

Bekijk meer evenementen