GS1 Congres

Een circulaire economie maken we samen

Consumenten willen weten waar en product vandaan komt, wat erin zit, maar ook wat de milieu-impact is. Bedrijven willen duurzaam ondernemen en moeten daarover rapporteren. Hier is veel data voor nodig en één datataal.

In de overgang naar een duurzame circulaire economie verschuift de vraag van ‘basis’ data naar data om de reis van een product door de keten te volgen en alle stakeholders van informatie te voorzien. We laten zien wat er op ons afkomt en welke oplossingen er al zijn!

het programma

  • 11:30 uur – Inlooplunch en neem een kijkje bij de GS1 expeditie
  • 13:00 uur – Start programma
  • 14:30 uur – Pauze en bezoek bij de GS1 expeditie
  • 15:15 uur – Vervolg programma
  • 16:30 uur – Netwerkborrel en stel je vragen bij de GS1 expeditie

Dagvoorzitter Elsemieke Havenga leidt het gevarieerde programma met de volgende thema’s: Hoe verzamel en deel je data voor ESG-rapportages, het Digital Product Passport en verpakkingen? Waar begin je en wat zijn handige tips?

Met onder andere Gerhard van der Bijl van Albert Heijn, Yvette Heijwegen van AS Watson, Richard Schouten van GroentenFruit Huis, Ingmar Hensbergen van HEMA en Inge Vening van Jumbo

praktische informatie

14 maart, 12:00 – 16:00
Theater Gooiland
Emmastraat 2, 1211 NG Hilversum
Gratis aanmelden

contact

Petra Geerdink
+31 (0)6 83 23 42 34
Petra.Geerdink@gs1.nl

Logo Week van de Circulaire Economie

Over GS1

GS1 is een not-for-profit organisatie die helpt om ketens efficiënter en duurzamer te maken. Om de reis van een product door de circulaire keten te kunnen volgen en alle stakeholders van informatie te voorzien, is veel data nodig en één datataal. Zo is informatie voor iedereen beschikbaar én te gebruiken.

Bekijk meer evenementen