Online vragenuurtje Circulair Loket

Tijdens het online vragenuurtje van het Circulair Loket kan je vragen stellen over ondernemen met reststromen en hernieuwde grondstoffen

Tijdens het online vragenuurtje van het Circulair Loket kan je al je vragen over ondernemen met reststromen en hernieuwde grondstoffen live stellen aan een panel van deskundigen.

Wanneer mag je reststromen wel of niet gebruiken en waar moet je zijn om dat geregeld te krijgen? En hoe zit dat met nieuwe grondstoffen zoals zeewier als bouwmateriaal en regenwater als grondstof waar nog geen regelgeving voor bestaat. Tijdens het online vragenuurtje van het Circulair Loket kan je al je vragen over ondernemen met reststromen en hernieuwde grondstoffen live stellen aan een panel van deskundigen. Stel je vraag ter plekke of dien ‘m van te voren in via circulairloket@rotterdamcirculair.nl.

Vragenuurtje Circulair Loket
Tijdens het vragenuurtje zitten de volgende deskundigen van DCMR klaar om jouw vragen te beantwoorden:

Koen de Kruif Koen is senior adviseur op het gebied van milieumanagement en duurzaamheid/circulaire economie bij DCMR. Een groot deel van zijn werk richt zich op de mogelijkheden voor circulaire economie en duurzame energie voor het midden- en kleinbedrijf. Met zo’n 35 jaar ervaring op zak weet hij jou verder te helpen.

Pieter Heyne en Ina Boschloo Ina en Pieter zijn senior adviseurs op het gebied van afvalstoffen bij DCMR. Zij houden zich bezig met vergunningverlening van afvalstoffenbedrijven, einde afval en circulaire economie.

Over het Circulair Loket
Het Circulair Loket is hét startpunt voor al je vragen over ondernemen met afval. Dien je vraag in en krijg gratis en vrijblijvend advies op maat in het omgaan met de soms ingewikkelde wet- en regelgeving die gepaard kan gaan met circulair ondernemen. Zo voorkom je een langdurige en kostbare zoektocht naar de juiste procedures en vergunningen, en hou je tijd over voordat waar je goed in bent: ondernemen!

Praktische informatie

Donderdag 14 maart, 10:00 – 11:00
Online
Gratis event, wel even aanmelden

Contact

Veerle Voesten
communicatie@bluecity.nl
06 13 22 46 66

Over BlueCity

Bij BlueCity geloven we dat ondernemerschap een sleutelrol speelt in het versnellen van de transitie naar een circulaire economie. Deze transitie vraagt om ondernemers die innovatieve oplossingen bedenken en vraagt om lef en creativiteit, maar ook om ruimte om te experimenteren en (van elkaar) te leren.

LinkedIn
Instagram

Bekijk meer evenementen