Co-lab Friday in het BlueCity Lab

Maak kennis met het BlueCity Lab, stel je vraag aan onze experts en ontmoet andere bio-designers!

Ben je biodesigner (in de dop) en heb je zin om met andere biodesigners van binnen en buiten BlueCity lekker te nerden over schimmels, fermentatieprocessen, 3D-printers of houtbewerking? Op de laatste dag van de Week van de Circulaire Economie opent het BlueCity Lab haar deuren voor gasten. Kom langs op Co-Lab Friday en maak kennis met onze laboratoria en in-lab experts!

Onze lab manager Ruben Kok leidt je graag rond door ons Fungi Lab, Microbiologisch lab, Bio Chemisch lab en onze Makerspace. Naast onze lab manager zijn een aantal van onze in-lab experts aanwezig, waaronder Niek van Biezen (schimmelexpert, Bio-aNAlytiX van Biezen) en Emma van der Leest (oprichter van het BlueCity Lab), aan wie je vragen kunt stellen; gerelateerd aan je eigen onderzoek rondom biodesign, maar ook over werken in het BlueCity Lab en deelname aan BlueCity programma’s als Circular Challenge. We sluiten de Co-Lab af met een circulair biertje van Vet&Lazy.

Taal: Nederlands & Engels

Praktische informatie

Vrijdag 15 maart, 15.00 – 17.00
BlueCity
Maasboulevard 100, 3063 NS Rotterdam
Prijs: 20 euro
20 plekken

Contact

Veerle Voesten
communicatie@bluecity.nl

Over BlueCity

Bij BlueCity geloven we dat ondernemerschap een sleutelrol speelt in het versnellen van de transitie naar een circulaire economie. Deze transitie vraagt om ondernemers die innovatieve oplossingen bedenken en vraagt om lef en creativiteit, maar ook om ruimte om te experimenteren en (van elkaar) te leren.

LinkedIn
Instagram

Bekijk meer evenementen