Kookworkshop Tofoe! Hoe?

Alles wat je wil weten over tofoe

De vraag ‘Hoe maak je tofoe lekker?’, wordt steeds vaker gesteld nu er veel mensen zijn die minder vlees willen eten. Want vaker plantaardig eten is beter voor ons milieu. Tofoe is als vleesvervanger makkelijk verkrijgbaar, is betaalbaar en neutraal van smaak.

Van kinds af aan is Pao fan van tofoe en laat ze je graag zien hoe veelzijdig en lekker tofoe kan zijn. Tijdens deze avond maak je kennis met verschillende soorten tofoe en leer je tofoe op verschillende wijzen te bereiden. De avond wordt afgesloten door al het lekkers die we met tofoe hebben bereid gezamenlijk op te eten.

Praktische informatie

Woensdag 13 maart, 18.00 – 21.00
PAO & TJOY, Hof van Cartesius
Vlampijpstraat 94, 3534 AR Utrecht
Prijs: 67,50 euro (inclusief: ingrediënten, recepten op papier, gebruik van materialen en begeleiding. Ook is er thee/water en zijn er snacks)
Max. 10 personen

Voor aanmelding mail naar: paoentjoy@gmail.com en je ontvangt aanvullende informatie en een betaalverzoek.

Contact

Pao Choi
paoentjoy@gmail.com
+31 6 46 53 34 22

Over Pao & Tjoy

Pao, geboren in Nederland, min of meer opgegroeid in een Chinees Indisch restaurant, is van jongs af aan al gefascineerd door eten en eetculturen. Pao kookt sinds drie jaar plantaardig Aziatisch met lokaal geoogste groenten. In haar kookatelier op het Hof van Cartesius bereidt ze met liefde en aandacht haar gerechten voor catering en afhaal. En onderzoekt ze middels het geven van kookworkshops en samenwerkingsprojecten hoe je met kleine stappen bij kunt dragen aan een duurzame en inclusieve omgeving.

Bekijk meer evenementen bij Het Hof van Cartesius