Opening Groene Raadhuis

Opening Groene Raadhuis, hét loket voor circulaire en duurzame vraagstukken van particulieren.

Waar kun je als bewoner terecht met al je duurzame en circulaire vragen en dilemma’s? Bij het Duurzaamheidsloket in Haarlem. En dat netwerk van experts opent op 15 maart haar nieuwe deuren. Een bijzonder Groen Raadhuis temidden van het duurzame park van Haarlem. Ontworpen en gebouwd met duurzame inzichten en materialen.

Dé groene plek waar Haarlemmers objectieve en actuele antwoorden vinden op duurzame vragen. Waar het netwerk elkaar ontmoet, kan overleggen en werken.

 

Praktische informatie

Vrijdag 15 maart, 15:45-17:15 (incl netwerkborrel)
(Maak Haarlem), Haarlem, Haarlemmer Kweektuin Kas, Kleverlaan 9
Aanmelden: duurzaamheidsloket@degroenemug.nl

De opening is gratis, aanmelden is gewenst. Het Groene Raadhuis bevindt zich in de kas van het Kweekcafe midden in het park.

Aanmelden: duurzaamheidsloket@degroenemug.nl

Contact

Juan Nibbelink-Groene Raadhuis
juan@werkterrein.com
06 22 55  76 87

Facebook

Logo Week van de Circulaire Economie

Meer weten over MAAK Haarlem

Wij bieden beginnende en groeiende circulaire en innovatieve makers onderdak en stimuleren de circulaire toepassingen in de regio. Tijdens de Week van de Circulaire Economie geven we een presentatie waarbij je kennis maakt met de historie, heden en toekomst van dit bijzondere terrein. Je kunt deelnemen aan fietsexcursies langs circulaire plekken en projecten in de stad waaronder het Bouwlab en de ontwikkeling van nieuwbouwwijk Oostpoort. Dit doen we i.s.m. Cirkelstad.

Ook kun je deelnemen aan een talkshow over consuminderen en de opening van het Groene Raadhuis bijwonen. Dit is DE plek waar bewoners met alle duurzame en circulaire vragen terecht kunnen.

 

Bekijk meer evenementen