Circulair met houtmodule bouw

Hoe hoogwaardige biobased materialen worden omgevormd tot duurzame en energiezuinige woningen

Woodyshousing header

Ontdek de magie van circulaire houtmodulebouw terwijl we de deuren van onze innovatieve fabriek openen. Zie hoe hoogwaardige biobased materialen worden omgevormd tot duurzame, energiezuinige woningen, en krijg inzicht in het geavanceerde productieproces dat de toekomst van woningbouw vormgeeft.

Leer hoe circulaire bouwmethoden bijdragen aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en het oplossen van de woningcrisis. Tijdens onze ‘Timber Talk’ zullen we pittige stellingen delen over de huidige uitdagingen in de woningbouw en brainstormen over oplossingen.

praktische informatie

Woensdag 13 maart, 14:30 – 17:00 (Professionals)
Donderdag 14 maart, 14:30 – 17:00 (Particulieren)
Woodyhousing
Buitenbulkweg 2b, 4005 LA Tiel
Gratis aanmelden
Max. 30 deelnemers per dag
Gratis parkeren

Aanmelding via: info@woodyshousing.com

Op woensdag verwelkomen we professionals zoals vastgoedondernemers, projectontwikkelaars, locatie-eigenaren, gemeenten en provincies. Op donderdag openen we de deuren voor geïnteresseerde burgers en woningzoekenden die willen begrijpen hoe circulaire biobased houtmodulebouw in CLT hun toekomstige thuis kan vormgeven.

Na de tour en Timber Talk nodigen we je uit voor een gezellige borrel om informeel na te praten en ideeën uit te wisselen. Mis dit unieke evenement niet en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een duurzame toekomst van woningbouw!

contact

Beate Bouwman
info@woodyshousing.com
06 15 67 08 25

Woodyshousing demonstratie van een huisje.
Woodyshousing demonstratie van een afgewerkt appartement.

Over Woodyshousing

Woodyshousing ontwikkelt, bouwt en beheert duurzame woonprojecten met biobased en circulaire woonstudio’s in het betaalbare huursegment. Ontdek de toekomst van duurzaam wonen bij Woodyshousing. Beleef de revolutie in woningbouw van dichtbij mee, en ontdek de geheimen achter circulair bouwen met CLT-houtmodulebouw.

Bekijk meer evenementen