Creëer je eigen vuilnisbelt

Vuigmakers Workshop

'Vuilnisbelt' banner van Vuigmakers

Creëer je eigen vuilnisbelt! Ja, je leest het goed! Op zaterdag 16 maart organiseert Vuigmakers twee upcycle workshops waarin jij je eigen broekriem aka vuilnis’belt’ maakt van een afgedankte fietsband (of brandweerslang). Je hebt de keuze uit verschillende afgedankte, maar reeds gewassen fietsbanden of brandweerslangen. Ga je voor subtiel, maar een bijzonder fietsbandprofiel of juist voor een band of slang in een opvallend kleurtje? Ook de gesp kies je zelf: van strak modern tot vintage.

Praktische informatie

Zaterdag 16 maart
10:00 – 12:30: Ochtendworkshop
13:00 – 15:30: Middagworkshop
Gouderaksedijk 32, 2808 NG Gouda
Prijs: €29,- entreekosten
4 -8 plekken beschikbaar persoon (16+)
Gratis parkeren

De workshops vinden plaats in de blauwe loods op GOUDasfalt, de creatieve broedplaats aan de rand van Gouda. Hoewel er een heerlijk huiselijke vintage sfeer heerst, met een kachel om je aan te warmen, raden we je aan een extra trui aan te trekken.

Contact

Julie Middelkoop
info@vuigmakers.nl
06 42 14 58 54

Deelnemers van de 'vuilnisbelt' workshop van Vuigmakers in 2023 tijdens de Week van de Circulaire Economie.

Over Vuigmakers

Vuigmakers maken afval weer waardevol door er upcycle producten van te creëren. Wij, Feiko en Julie, verwerken al dat afval zelf. Dat doen we op GOUDasfalt, de creatieve broedplaats aan de rand van Gouda. Op deze voormalige asfaltcentrale aan de Hollandse IJssel hebben we onze werkplaats en winkel in de Blauwe Loods vol vintage en upcycle.

Bekijk meer evenementen