Circulaire Innovatie Top

Wat zijn de top 20 circulaire innovaties?

Op woensdag 13 maart 2024 organiseert Chemelot Circulair Hub samen met haar partners het inspirerende evenement: Week van de Circulaire Economie & Limburgse Circulaire Innovatie Top 20. Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties.

Dit evenement brengt thought leaders, innovators en professionals samen die gepassioneerd zijn over het creëren van een duurzamere toekomst. En wij nodigen je van harte uit om dit evenement bij te wonen.

Het programma

Tijdens dit evenement presenteren we de circulaire innovatie top 20, inspireren we je met innovatieve ideeën en initiatieven en heb je de gelegenheid om te connecten met andere professionals.

  • 13.00 uur: Aanvang
  • 13.30 uur: Welkom door Astrid Boeijen, CEO Brightlands Chemelot Campus
  • 13.40 uur: Martijn Amory, CEO Fibrant
  • 14.00 uur: Ellen van Slobbe, Sales manager BENE Technical Insulation Knauf
  • 14.20 uur: Jean-Carlo Alves da Silva, MVO-manager Elis
  • 14.40 uur: Booths en korte rondleiding Brightlands Chemelot Campus
  • 16.00 uur: Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 met prijsuitreiking door Yvonne Salvino-Meijer, wethouder Gemeente Sittard-Geleen
  • 17.00 uur: Borrel

Praktische informatie

Woensdag 13 maart, 13:00 – 17:30
Urmonderbaan 22, 6167 RD Geleen, Brightlands Chemelot Campus (gate 2)

Aanmelden kan tot woensdag 6 maart 2024.

LWV-leden melden zich aan via de LWV-app. Ben je (nog) geen lid van de LWV en wil je er wel graag bij zijn? Stuur een bericht naar bijeenkomsten@lwv.nl.

Mede mogelijk gemaakt door

ESZL, Keyport, Gemeente Sittard-Geleen, BLM wegenbouw, Rabobank, Provincie Limburg en Chemelot Circular Hub. Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 Het is weer mogelijk om jezelf of iemand anders in te schrijven voor de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20. Ben of ken je dus iemand die volop bezig is met circulaire innovatie en een plekje in de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 verdient?

Schrijf je innovatie vóór 31 januari in via www.LimburgseCirculaireInnovatieTop20.nl of tip ons over een innovatie door een mail te sturen naar Sonja Demandt via demandt@lwv.nl.

Contact

Björn Koopmans
bijeenkomsten@lwv.nl
+32 49 74 43 23 7

 

Over Chemelot Circular Hub

Met Chemelot Circular Hub pakken wij door in de maatschappelijke- en economische opgaven waar we voor staan. Een groeiversneller naar een circulaire samenleving. Tijd voor Leading Circularity.

Bekijk meer evenementen