Opening Cycle Up Hub

De opening van de Cycle Up Hub waarbij je kunt genieten van de verschillende stands van ondernemers en een rondleiding door de Hub.

Opening Cycle-Up HUB Leeuwarden

Kom langs bij de Opening Cycle-Up HUB Leeuwarden op Zwettestraat 29-6, Leeuwarden, Nederland en dompel jezelf onder in de wereld van de sociale en circulaire economie! Dit evenement is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met de HUB en haar ondernemers.

In deze innovatieve broedplaats vinden Cycle-Up, Fryslan Fungies, New Food Horizons, Owniez, Pottle, en Stadshout Leeuwarden hun thuis, waar ze gezamenlijk lokale reststromen omarmen en transformeren tot hoogwaardige circulaire producten.

Deze circulaire pioniers delen niet alleen een passie voor duurzaamheid, maar hebben ook sterke sociale ambities. De Friese Circulaire Hub is meer dan een fysieke ruimte; het is een inclusieve en collaboratieve gemeenschap die streeft naar positieve verandering. Hier komen niet alleen producten tot stand, maar ook nieuwe ideeën, partnerschappen en kansen voor een duurzamere toekomst.

Tijdens de opening kun je genieten van verschillende stands van de ondernemers, rondleiding door de HUB en de officiële opening door burgermeester Buma en wethouder Evert Stellingwerf van gemeente Leeuwarden.

Of je nu kennis wil maken met de HUB en haar ondernemers of gewoon geïnspireerd wilt raken door de kunst van upcycling van reststromen, de Opening Cycle-Up HUB Leeuwarden is de place to be. Kom langs en ontdek alles wat de HUB te bieden heeft!

 

Praktische informatie

Maandag 11 maart, 14:30 – 16:30 uur
Vereniging Circulair Friesland
Zwettestraat 29-6 in Leeuwarden

Contact

Mayte Leinenga
mayte@cycle-up.nl
LinkedIn
Website

Bekijk meer evenementen