Open dag vernieuwde circulair gebouwde rioolwaterzuivering Terwolde

De rioolwaterzuivering Terwolde is op circulaire wijze gebouwd. Een unieke combinatie van bouw, techniek en kennis is nu te zien!

Wij maken samen schoon water. Ontdek de ‘reis van het rioolwater’. Loop mee met de rondleiding en zie wat er met jouw rioolwater gebeurt. Maar we vertellen je ook graag meer over hoe we de vernieuwde zuivering op circulaire wijze gebouwd hebben. Hier komt veel (water)bouw en techniek bij kijken. Een uniek inkijkje bij deze rioolwaterzuivering van Waterschap Vallei & Veluwe!

Praktische informatie

Zaterdag 16 maart, 10.00-14.00 uur
Terwolde, Rioolwaterzuivering Terwolde, Bandijk 3

Rondleidingen zijn doorlopend tussen 10.00 en 14.00 uur.
Vrije inloop, kom zo min mogelijk met de auto, neem vooral de fiets.

Contact

Yvonne Vlek
yvlek@vallei-veluwe.nl
055-527 29 11

Logo Week van de Circulaire Economie

Meer weten over Regio Stedendriehoek

Regio Stedendriehoek is het groene gebied tussen de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen, in de provincies Gelderland en Overijssel. Als organisatie zet de regio zich in voor kennis en verbinding en zoekt hierbij altijd naar samenwerking met ondernemers en kennisinstellingen in de regio met als gezamenlijk doel het versterken van de brede welvaart van de regio. Dagelijks werken we aan onder andere slimme, groene verstedelijking, een vitaal landelijk gebied en een regionale economie van de toekomst, die in onze ogen circulair is.

Bekijk meer evenementen