Podium Aventus: Circulariteit

Een avond geheel in het teken van circulariteit met inspirerende sprekers uit de hele regio, georganiseerd door Aventus Techniek & Mobiel voor studenten, bedrijven en overheden.

Een avond geheel in het teken van circulariteit, georganiseerd door Aventus Techniek & Mobiel voor studenten, bedrijven en overheden.

Met uiteenlopende thema’s en sprekers zoals:
Hoe gaan we om met het hergebruik van kleding? Studenten van de fashionopleiding vertellen je hier graag meer over. Hoe wordt omgegaan met duurzaamheid en recycling in de bouw en hergebruik van (deel)producten? Lagemaat uit Heerde praat ons hierover bij. Ook wordt het onderzoek naar hoe er wordt omgegaan met het recyclen van materialen uit de operatiekamer van het Gelre Ziekenhuis nader toegelicht en zal een spreker van de Koninklijke Auping ons meenemen in hun wijze van recyclen. En lector Frank Stiksma van Saxion neemt ons mee in de uitdagingen van recycling en levensduurverlenging van witgoed apparaten en platte televisies/beeldschermen.

Kortom, een avond die je niet wilt missen. Tijdens de pauze staat er soep en een broodje voor je klaar en is er volop tijd voor contact tussen sprekers en toehoorders. Kom je ook?

 

Praktische informatie

Dinsdag 12 maart, 17.00-21.30 uur
Apeldoorn, Aventus, Laan van de Mensenrechten 500
De locatie aan de Laan van de Mensenrechten ligt pal tegenover het station en is goed bereikbaar met de trein en de bus.
Toegang gratis
Doelgroep: studenten, bedrijven, overheden en andere geïnteresseerden.
Graag aanmelden via dit formulier

Contact

Marita van Loon
m.vanloon1@aventus.nl
088 2836887

Meer weten over Regio Stedendriehoek

Regio Stedendriehoek is het groene gebied tussen de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen, in de provincies Gelderland en Overijssel. Als organisatie zet de regio zich in voor kennis en verbinding en zoekt hierbij altijd naar samenwerking met ondernemers en kennisinstellingen in de regio met als gezamenlijk doel het versterken van de brede welvaart van de regio. Dagelijks werken we aan onder andere slimme, groene verstedelijking, een vitaal landelijk gebied en een regionale economie van de toekomst, die in onze ogen circulair is.

 

Bekijk meer evenementen