Workshop duurzame gedragsverandering

Tijdens een workshop gedragsverandering gaan we met concrete vraagstukken van organisaties of ondernemers én positieve acties omtrent gedragsverandering aan de slag onder leiding van gedragsbureau Duwtje.

Hoe zorgen we ervoor dat inwoners afval beter scheiden of kiezen voor biobased isolatiemateriaal, dat consumenten meer (laten) repareren of een duurzame keuze maken in hun koopgedrag? Ieder op een eigen manier zijn stakeholders in regio Stedendriehoek bezig met het (positief) beïnvloeden van gedrag. In dat proces lopen zijn tegen uiteenlopende uitdagingen aan. Met concrete vraagstukken omtrent gedragsverandering gaan we met deze organisaties of ondernemers aan de slag tijdens een workshop onder leiding van gedragsbureau Duwtje. We werken toe naar concrete acties die zij kunnen gaan toepassen zodat hun doelgroep meer circulaire keuzes gaat maken. Naast de casushouders zijn ook andere deelnemers van harte uitgenodigd om mee te denken en doen; hoe meer invalshoeken, hoe beter!

Praktische informatie

Maandag 11 maart 13.30-17.00 uur
Apeldoorn, Impact Plek, Vlijtseweg 128a
Deelname: gratis
Doelgroep: lokale overheden, ondernemers, onderwijs, maatschappelijke organisaties en inwoners van Regio Stedendriehoek en omstreken
Aanmelden & vragen: n.dorigo@regiostedendriehoek.nl

Deelname op inschrijving. Parkeren kan op het Zwitsalterrein, bereikbaar met (OV) fiets of bus vanaf station Apeldoorn.

Meer informatie over alle evenementen in regio Stedendriehoek, klik hier.

Contact

Nina Dorigo
n.dorigo@regiostedendriehoek.nl
06 23 26 70 99
LinkedIn

Logo Week van de Circulaire Economie

Meer weten over Regio Stedendriehoek

Regio Stedendriehoek is het groene gebied tussen de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen, in de provincies Gelderland en Overijssel. Als organisatie zet de regio zich in voor kennis en verbinding en zoekt hierbij altijd naar samenwerking met ondernemers en kennisinstellingen in de regio met als gezamenlijk doel het versterken van de brede welvaart van de regio. Dagelijks werken we aan onder andere slimme, groene verstedelijking, een vitaal landelijk gebied en een regionale economie van de toekomst, die in onze ogen circulair is.

 

Bekijk meer evenementen