Impacttrail gemeente Zwolle

Impacttrail langs duurzame ondernemers!

Shoppen en tegelijk impact maken? Dat kan!

Bij Impact Trail vind je een zorgvuldig samengestelde selectie van winkels die duurzame producten verkopen in de binnenstad van Zwolle. Makkelijk voor jou gerubriceerd in de categorieën food, interieur, cadeau en kleding. Pak een flyer bij ANNO Stadsmuseum, Zwolse Balletjeshuis of Van der Velde in de Broeren en stap in een wereld waar shoppen bijdraagt aan een mooiere planeet. Laat je verassen en verrijk je Zwolse ervaring met de Impact Trail.

📍ANNO Stadsmuseum – Melkmarkt 41
📍Zwolse Balletjeshuis – Grote Kerkplein 13
📍 Van der Velde in de Broeren – Achter de Broeren 1 -3

 

Praktische informatie

Maandag 11 maart – zaterdag 16 maart
Regio Zwolle Circulair, Binnenstad Zwolle

De Impacttrail is zelfstandig en op ieder moment te belopen.
Voor meer info zie de website.

Contact

Eline Stolk
info.ervaringrijker@gmail.com

Meer weten over Regio Zwolle Circulair

In de Regio Zwolle werken we samen aan een vitale en circulaire economie. Wij brengen alle circulaire projecten, initiatieven en programma’s in de Regio Zwolle bij elkaar.

Met de Economic Board, provincies en gemeenten is deze hub opgezet. We stropen onze mouwen op! Samen bedenken we circulaire oplossingen en helpen we ondernemers met circulair zakendoen. Regio Zwolle Circulair richt zich op professionals, organisaties én de inwoners in de Regio Zwolle die werk willen maken van de circulaire economie. Tijdens de Week van de Circulaire Economie heeft deze hub een rijk gevuld programma door de hele week. Met diverse thema’s en doelgroepen.

 

Bekijk meer evenementen