Festival Circulair voor alle leeftijden

Festival circulair voor jong en oud

Stadspark de Haarlemmer Kweektuin is DE plek voor circulair en duurzaam denken en doen. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart zijn er tal van activiteiten voor jong en oud. Meeste zijn gratis te bezoeken, voor sommige betaal je een vergoeding en is aanmelden nodig. Denk op vr 15 maart aan een workshop natuurlijke verf, ontdek de mogelijkheden van kurk en ontdek Kingsugi waarbij je servies repareert.

Aansluitend is om 15:45 de opening van het Groene Raadhuis. Op zaterdag zijn er weer andere activiteiten.

 

Praktische informatie

Vrijdag 15 maart van 11:00-17:15
MAAK Haarlem: Haarlem, Kweektuin, Kleverlaan 9
Sommige workshops vragen een vergoeding en aanmelding.

Contact

Laura Schön
nmeactiviteiten@haarlem.nl
06-10396774
Instagram

Logo Week van de Circulaire Economie

Meer weten over Maak Haarlem

Wij bieden beginnende en groeiende circulaire en innovatieve makers onderdak en stimuleren de circulaire toepassingen in de regio. Tijdens de Week van de Circulaire Economie geven we een presentatie waarbij je kennis maakt met de historie, heden en toekomst van dit bijzondere terrein. Je kunt deelnemen aan fietsexcursies langs circulaire plekken en projecten in de stad waaronder het Bouwlab en de ontwikkeling van nieuwbouwwijk Oostpoort. Dit doen we i.s.m. Cirkelstad.

Ook kun je deelnemen aan een talkshow over consuminderen en de opening van het Groene Raadhuis bijwonen. Dit is DE plek waar bewoners met alle duurzame en circulaire vragen terecht kunnen.

 

Bekijk meer evenementen