Dipping into Upcycling
Dive into a flavorful and educational evening at 'Dipping into Upcycling,' where you'll indulge in upcycled sauces and fries, discover innovative food solutions, and explore how upcycling supports a more sustainable food system
Dipping into Upcycling
Calling all flavor & eco-enthusiasts! Ever wondered about upcycling in food or its impact on the circular economy? Curious to try fries with tasty, upcycled sauces? Join us at ‘Dipping into Upcycling’ for answers and flavorful fun!
• Indulge in a variety of delicious sauces crafted from upcycled ingredients paired with crispy, golden fries.
• Discover upcycled food products and solutions
• Learn how upcycling can support a more sustainable food system
Date: 13th of March 16:00 – 18:00, drinks afterwards
Location: Plus Ultra II- Atrium in collaboration with Starthub
Wageningen University & Research Campus
Hosted by Greencovery
Praktische informatie
Wednesday March 13th, 16:00 – 18:00
Plus Ultra 2 – Atrium, Wageningen Campus, Wageningen, Bronland 10, 6708 WH
Contact
Laura Munoz
laura.munoz@greencovery.com
+31615419704
LinkedIn
Meer weten over Foodvalley Upcycling Community Hub
Met het lanceren van de Foodvalley Upycling Community Hub binnen de Week van de Circulaire Economie beoogt Foodvalley NL met de Upcycling Community een zichtbare en centrale hub voor Nederland te worden als het gaat om circulariteit en voedsel. De Upcycling Community vormt een groep van internationale organisaties, die zich samen inzetten om meer reststromen uit de agrifood sector richting menselijk voedsel te verwaarden.
Bekijk meer evenementen
Materiaal: wat kun je met dierlijke reststromen?
Kennissessie | Donderdag 14 maart, 9:30-13:00uur
CoP Circulaire Voedselketens, thema Verspillingsvrije catering en restaurants
CoP-bijeenkomst | Donderdag 14 maart, 9:30 - 11.30
Waarom upcycled voedsel en -ingrediënten het nieuwe normaal moet worden!
Woensdag 13 maart | 10.00 - 12.00