UP! Upcycle dag Hof van Cartesius

Ben jij geïnteresseerd in de nieuwe Upcycle plannen binnen de Gemeente Utrecht? Kom dan naar de UP! Upcycle dag op donderdag 14 maart tijdens de Week van de Circulaire Economie.

Ben jij geïnteresseerd in de nieuwe Upcycle plannen binnen de Gemeente Utrecht? Kom dan naar de UP! Upcycle dag op donderdag 14 maart tijdens de Week van de Circulaire Economie.

Dit jaar opent op het Hof van Cartesius UP!, Utrecht’s eerste Upcyclecentrum! Een plek waar we meubels, hout en andere materialen upcyclen en repareren. Waar je de circulaire economie kan beleven en leren. Waar je als Utrechtse bewoner terecht kan en waar Utrechtse circulaire ondernemers samenkomen.

Kom langs op donderdag 14 maart tijdens de Week vd Circulaire economie voor een sneakpreview van de plannen.

In de ochtend houden we een exclusieve sessie voor geïnteresseerden in het UP! Upcyclecentrum: circulaire ondernemers, makers en initiatieven die ruimte en/of circulaire materialen en producten zoeken of aan te bieden hebben.

In de middag kan je zelf aan de slag en upcycling leren tijdens één van de circulaire workshops: met Buurman Utrecht (hout upcycling), Meublowski (meubel upcycling), Acid Solder Club (supported DIY electronica) of Fellow (leer upcycling). Of kom naar het Repair Café Special met elektronica of spullen die gerepareerd kunnen worden samen met één van de vele vrijwilligers van de Utrechtse repair cafés.

UP! is een initiatief van de Gemeente Utrecht, Het Hof van Cartesius, Buurman Utrecht, Emmaus Haarzuilens, Wij 3.0 en in samenwerking met vele partners en ondernemers.

 

Praktische informatie

Donderdag 14 maart 10:00 – 12:00
Hof van Cartesius, Utrecht, Vlampijpstraat 94

  • Aanmelden verplicht via de link
  • Parkeren tot 11:00 betaald. 2 min lopen vanaf Utrecht Zuilen.

Contact

Sanderine van Odijk
sanderine@loopsofvalue.nl
06 39 47 09 33

Logo Week van de Circulaire Economie

Meer weten over Hof van Cartesius

Het Hof van Cartesius is de enige nieuw gebouwde ontmoetings- en werkplaats in Nederland die voor 90% is gebouwd met reststromen. Gerealiseerd voor en door duurzame en creatieve ondernemers om de circulaire economie te realiseren. Stap voor stap, samen met iedereen.

Het Hof van Cartesius richt zich op mensen die de Circulaire Economie een volgende stap vooruit willen helpen. Beleidsmakers en strategen, teamleiders en innovatiemanagers die met hun collega’s en partners willen verkennen wat hun volgende stap wordt in de Circulaire Economie.

 

Bekijk meer evenementen