Informatietour Circulair Ondernemen in Den Haag

Een kijkje achter de schermen bij circulaire ondernemers in Den Haag.

In samenwerking met ImpactCity opent The New Farm haar deuren voor een inspiratietour langs verschillende circulaire ondernemers. Aanwezigen krijgen een kijkje achter de schermen bij drie ondernemers die gevestigd zijn in dit bijzonder circulaire gebouw.

Bezoekers worden ontvangen in de groene dakkas van Haags Haag, een prachtige evenementenlocatie gevestigd op het dak van The New Farm met een fenomenaal uitzicht over Den Haag. Na een welkomstwoord van wethouder Arjen Kapteijns en een uitleg van architect Corine Keus over de transformatie van het gebouw, worden bezoekers meegenomen op een tour langs drie circulaire ondernemers. Na afloop van de tour keren we terug voor een netwerkborrel bij Haags Hoog.

 

Praktische informatie

Maandag 11 maart, 14:30 – 18:30 (inclusief borrel)
The New Farm, Televisiestraat 2, Den Haag

Er is plek voor 50 deelnemers. Parkeren kan in de buurt en is gratis tot 18:00 uur.

Contact

Tanja Berntsen
tanja@thenewfarm.com
06 23 94 50 82

Meer over ImpactCity

Den Haag is de stad voor ondernemers die willen bouwen aan een betere wereld. Den Haag biedt als ImpactCity een breed scala aan kansen en diensten aan ondernemers en andere impact makers met innovatieve oplossingen.

Wij geloven dat economisch succes hand in hand gaat met oplossingen voor een betere wereld. We noemen dit “doing good & doing business” en ondersteunen dit op allerlei manieren met praktische hulp: we openen deuren naar investeerders, bieden toegang tot een uitgebreid zakelijk netwerk en zorgen voor een goede infrastructuur. Maar daar houdt het niet op: ook inspirerende bedrijfslocaties en startup hubs, internationale handelsmissies en wedstrijden, hulp bij vestiging en financieringsmogelijkheden worden geboden.

 

Bekijk meer evenementen