ImpactCity

Waar (startende) impact ondernemers, beleidsmakers, talent en investeerders in Den Haag elkaar vinden.

Wij geloven dat economisch succes en sociale impact hand in hand gaan.

Den Haag is de stad voor ondernemers die willen bouwen aan een betere wereld. Den Haag biedt als ImpactCity een breed scala aan kansen en diensten aan ondernemers en andere impact makers met innovatieve oplossingen.

Wij geloven dat economisch succes hand in hand gaat met oplossingen voor een betere wereld. We noemen dit “doing good & doing business” en ondersteunen dit op allerlei manieren met praktische hulp: we openen deuren naar investeerders, bieden toegang tot een uitgebreid zakelijk netwerk en zorgen voor een goede infrastructuur. Maar daar houdt het niet op: ook inspirerende bedrijfslocaties en startup hubs, internationale handelsmissies en wedstrijden, hulp bij vestiging en financieringsmogelijkheden worden geboden.

Allen essentiële elementen om impact makers te helpen met het bereiken van hun missie, en innovatieve ondernemers succesvol te laten starten om vervolgen hun bedrijf en impact op te kunnen schalen.

Het lokale en tegelijkertijd unieke internationale netwerk van Den Haag verbindt NGO’s, onderzoekscentra, kennisinstituten, gevestigde bedrijven, overheden en vele jonge en creatieve ondernemers die het verschil willen maken. Dit resulteert in levendig en toonaangevend impact ecosysteem.

Om mondiale uitdagingen effectief aan te pakken, gaat ImpactCity publieke en private partnerschappen aan rond thema’s als veiligheid, humanitaire innovatie, duurzaamheid, hernieuwbare energie en voedsel. De uitdagingen zoals beschreven in de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, zijn de uitdagingen die we moeten aangaan om een ​​betere toekomst te creëren.

ImpactCity is opgericht door de gemeente Den Haag.

 

Logo Week van de Circulaire Economie

Bekijk het evenement