De Circulaire Quickscan

Ons kennis specialisme: De ICT QuickScan

Logo Circulaire quickscan

De circulaire QuickScan is veelzijdig en kan worden toegepast door verschillende belanghebbenden die de transitie naar een meer circulaire economie willen versnellen. Geef je organisatie een “boost” met onze QuickScans! Ontdek snel en eenvoudig hoe jouw bedrijf ervoor staat. Test de kracht van jouw organisatie en laat onze QuickScans de deuren openen naar groei en verbetering.

We make IT circulair: wij maximaliseren de levensduur van jouw IT-hardware en minimaliseren daarmee de impact op milieu en mens. Door circulaire IT toegankelijk te maken voor een grote groep gebruikers, werken we naar een duurzamere toekomst voor iedereen. Bereken jouw impact! Doe de QuickScan.

Een circulaire QuickScan is interessant voor diverse doelgroepen en organisaties die hun duurzaamheids- en circulaire inspanningen willen evalueren en verbeteren. Hier zijn enkele groepen die baat kunnen hebben bij een circulaire QuickScan.

Praktische informatie

Online, 24/7 op https://www.circulairequickscan.nl
Extra info: Je kunt bij ons diverse circulaire quickscans doen! Het advies is gratis.

Contact

Michel Rijkaart
info@decirculairewerkplek.nl
06-14772442

Meer weten over (organisator)

De Circulaire Werkplek is een nieuw initiatief van samenwerkende ICT specialisten, en inmiddels zo’n 20 jaar ervaring met duurzaam ondernemerschap. Ze helpen bedrijven op weg naar een zo duurzaam mogelijke ‘online’  werkplek. Het doel is o.a. te laten zien hoe waardevol het is om bestaande hardware met enkele levensduur jaren te verlengen.

Bekijk meer evenementen