De Circulaire Quickscan

Circulaire hub voor ondernemers - Groene ICT Audit

Ik ben Michel Rijkaart, en ik ben enorm enthousiast om je te vertellen over de QuickScans die ik in 2024 heb opgestart. Sinds 2002 ben ik bezig als duurzaam ondernemer, een reis die begon met het vergroenen van de watermarkt en zich sinds 2021 heeft uitgebreid naar ICT en circulariteit. Afgelopen januari, dit jaar, heb ik als verdieping een mastermodule ‘digitale innovatie’ afgerond.

Mijn passie en kennis wil ik nu inzetten voor een gloednieuwe Groene HUB, specifiek gericht op circulariteit. Momenteel ligt mijn focus op het verduurzamen van de ICT-branche. Maar dat is niet alles! Er staan nog meer nieuwe ontwikkelingen op de planning, waaronder QuickScans die allemaal draaien om circulariteit en duurzaamheid, tot nu toe 5 in totaal, met als specialisatie: ICT. Ik ben vastbesloten om op alle 5 gebieden dieper erin te duiken en echt waardevolle inzichten te bieden om jou daadwerkelijk tot nieuwe inzichten te brengen.

Ik sta hier klaar om jou te helpen. Of je nu meer inzichten wilt, kennis zoekt, of gewoon in contact wilt komen met onze partners, ik ben er voor jou. En het beste van alles? Al mijn diensten zijn helemaal kosteloos voor jou. Je vraagt je misschien af hoe dat kan? Simpelweg omdat mijn verdiensten gekoppeld zijn aan zorgvuldig geselecteerde partnerbedrijven. Als je in de toekomst besluit om met hen in zee te gaan, is dat een win-win voor ons beiden.

Doe de QuickScan 24/7, ga naar: www.circulairequickscan.nl

Wil je meer informatie?

Michel Rijkaart
info@decirculairewerkplek.nl
06 14 77 24 42

Bekijk evenement /evenementen