De Groene Afslag

Pleisterplaats voor de wereld van morgen

De Groene Afslag header

De Groene Afslag is een circulaire hub, met alles-is-anders vergaderzalen, plantaardige horeca en een eigen School for Change. Ze willen mensen verleiden, comfortabel uit hun comfortzone halen en laten ervaren dat verandering leuk, lekker en fijn kan zijn. En haalbaar! De Groene Afslag laat zien dat de wereld kan vergroenen en dat jij het ook kan.

Ook tijdens de Week van de Circulaire Economie biedt deze hub een podium aan initiatieven die anderen laten inzien dat verandering niet ingewikkeld is, maar juist zinnig en leuk.
Bij De Groene Afslag proberen ze uitdagingen behapbaar te maken en er lol doorheen te roeren, waardoor je er een groen humeur van krijgt. Verandering is een majeure operatie en we kunnen niet op alle vlakken het voortouw nemen. Daarom heeft De Groene Afslag voor drie speerpunten gekozen:

  • Anders eten & drinken
  • Anders bouwen & wonen
  • Anders met elkaar omgaan & zakendoen

Wil je meer informatie?

Aretta
doejeding@degroeneafslag.nl

De Groene Afslag ligt naast het Gooische Natuurreservaat en ook pal onderaan afrit 8 van de A1, waar je dus letterlijk de groene afslag neemt.

Wil je bij De Groene Afslag komen vergaderen, presenteren, leren, eten, werken, vieren, ontmoeten en doen, stuur een mail naar doejeding@degroeneafslag.nl of kijk op www.degroeneafslag.nl.

 

Bekijk evenementen