Naar een Nieuwe Economie in 1 dag

Voor iedereen die wil weten hoe de Nieuwe Economie eruit kan zien en hoe komen we daar samen?

Naar een Nieuwe Economie in 1 dag

School for Change organiseert al jaren de meerdaagse Economics for Change cursus. In deze Mastercourse nemen we onze groepen mee naar de oerknal van het kapitalisme en economische groei als doel. Wat heeft het ons gebracht en wat heeft het ons gekost? Als economische groei niet langer nodig of wenselijk is, wat is het alternatief? Kortom: hoe kan de Nieuwe Economie eruit gaan zien en hoe komen we daar samen?

Inmiddels krijgen we steeds meer verzoeken om deze reis ook in 1 dag af te leggen samen. En dat gaan we proberen. In 1 dag rennen we samen naar de toekomst. ‘s Ochtends de huidige omnicrisis en het 20e eeuwse economisch denken. Vervolgens kijken we naar 21e eeuws economisch denken en behandelen we groei en tech optimisme. ‘sMiddags kijken we naar transformatie: we leren dat systeemtransformatie niet los staat van persoonlijke transformatie, we leren over ontwerp-principes en ‘powers to act’. Natuurlijk duiken we ook in de netwerktheorie, want er schuilt een groen bolletje in iedereen!

We streven ernaar om jullie een gevoel van verbinding te geven alles dat die dag geleerd is, maar natuurlijk ook met de anderen in jouw groep. Want bij de School for Change hebben we het liever over deelgevers dan deelnemers. We hopen dat je je na deze dag empowered voelt en aan de slag wil en durft te gaan.

Ben jij ook nieuwsgierig naar de Nieuwe Economie? Wil je alles weten over hoe je onderdeel kan worden van de Nieuwe Economie? En wil je onze School voor Verandering helpen om te groeien en bloeien? Meld je dan snel aan.

Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend 🙂 We willen namelijk wel graag dat je echt komt en van je leren hoe je het vond. Dus na afloop ben je verplicht om je feedback te geven omdat wij hopen dat wij hier een terugkerende cursus van kunnen maken.

Doe je mee?

Praktische informatie

Vrijdag 15 maart, 09:00 – 18:00
De Groene Afslag
Amersfoortsestraatweg 117, 1251 AV Laren
Prijs: gratis (maar niet vrijblijvend)

Contact

Aretta Kreikamp
aretta@schoolforchange.nl
06 43 27 25 99

Over De Groene Afslag

De Groene Afslag een multifunctionele ontmoetingsplek in de regio Gooi- en Vechtstreek, waar enthousiasme voor een duurzame toekomst centraal staat.

 

Bekijk meer evenementen