Workshop ⏤ Maak je droom waar Design Thinking voor duurzamer samenwerken

Geen woorden maar daden: duurzame impact creëren met je team. ✨

Workshop – Maak je droom waar!: Design Thinking voor duurzamer samenwerken

Tijdens deze interactieve en energieke workshop leer je in korte tijd allerlei ideeën en prototypes ontwikkelen aan de hand van de principes van Design Thinking met als doel de samenwerking binnen jouw team te bevorderen.

In 60 minuten:

  • Maak je kennis met het iteratieve proces van Design Thinking en ontdek hoe je, met behulp van deze methode en tools, duurzaamheidsuitdagingen kunt aanpakken.
  • Ervaar je hoe je draagvlak voor duurzamer opereren binnen je organisatie kunt bevorderen door in deze workshop nieuwe manieren van denken en doen te ontdekken die jouw droom en doel, duurzame impact creëren, makkelijker gaan maken.
  • Leer je het belang van het gebruikersperspectief en hoe verschillende stakeholders en teamleden bijdragen aan de diverse inbreng op duurzaam innoveren.

 

Praktische informatie

Woensdag 13 maart, 14.30 – 15.30
Nieuwe Leliestraat 13, 1015SH Amsterdam

We zijn het beste te bereiken met het openbaar vervoer.
De workshop heeft een maximum capaciteit van 30 personen.

We organiseren dit in samenwerking met Mindpact op dezelfde locatie.

Contact

DesignThinkers
info@designthinkersacademy.com
020 471 00 70

Meer weten over DesignThinkers B.V.

DesignThinkers Academy is één van de toonaangevende ‘design-driven’ consultancybureaus. Wij helpen organisaties over de hele wereld om de transitie te maken van een product- naar een meer mensgerichte aanpak. Wij zijn als netwerkorganisatie vertegenwoordigd in 25 landen en trainen, faciliteren en adviseren bedrijven op het gebied van Design Thinking. Het creëren van iets beters dan voorheen, waarbij de mens centraal staat, is belangrijk voor ons. Binnen onze trainingen en projecten hanteren we een systematische aanpak die expliciet ook de milieu- en sociale impact van diensten en bedrijfsmodellen onderzoekt.

 

Bekijk meer evenementen