Vraag het een ervaren circulair ondernemer

1op1 online sparring of coaching sessies voor ondernemers in circulaire startups

Ontkopen de klik

Als circulaire startup wil je wel eens weten hoe een andere circulaire ondernemer zaken aanpakt. Wil je iets met pilots draaien, bijstellen verdienmodellen, impact meten, samenwerking organiseren, marketing, sales, etc.? Boek dan een sessie met Martine Groenewegen. Zij is al ruim 12 jaar actief als ondernemer in de circulaire economie en heeft successen, maar heeft ook geleerd van mislukkingen. Ze deelt ervaringen graag met anderen en jij kunt er 1 van zijn.

Bewust is gekozen voor een online sessie, zodat je niet hoeft te reizen.

Praktische informatie

Dinsdag 12 maart, 10.00-11:45 uur, donderdag 14 maart, 10:00 – 11:45 uur
Extra info: Er zijn twee tijdslots voor 1op1 sessies met een ondernemer (eventueel samen met cofounders of medewerkers). Meld je aan en je krijgt een tijdslot van 45 minuten toegekend.
Bepaal achteraf of en hoeveel je voor de sessie wilt betalen.

Contact

Martine Groeneweg
martine@ontkopen.nl
06-22103183

Meer weten over De Klik

De Klik heeft als onderneming meerdere circulaire concepten in de markt gezet. Daardoor hebben we veel praktische ervaring met het runnen van een circulaire start-up. Met die ervaring coachen we ook andere ondernemers.

Op het moment zijn we bezig om Ontkopen door te ontwikkelen en verder op te schalen. Ontkopen gaat over het langer met je spullen doen en dus minder afval produceren. We richten ons zowel op huisraad van consumenten als op bedrijven. Het is een concept dat gaat over het normaal en leuk maken van repareren wat kappot is, pimpen waar je op uitgekeken bent en minder nieuw kopen of in bedrijfstermen circulair, of gewoon minder inkopen.

Bekijk meer evenementen

De Klik
Ontkopen de klik