Vip Factory Tour voor interieur professionals

Interieur professionals kunnen dagelijks om 11.00 uur starten met een gespreksessie, tour door Cooloo's AtelierLab en productiehal. Sluiting van de tour 14.30 uur.

Cooloo heeft ‘Endless Life®’ ontwikkeld: een out-of-the-box applicatie technologie die het creëren, repareren en renoveren van stoffering en wand, vloer plafond en meubel afwerkingen op een ecologische en economische manier mogelijk maakt. Deze technologie verandert lokale afvalmaterialen in zichtbare en tastbare oppervlaktes in elke vorm of maat.

 

Praktische informatie

Maandag 11 maart, 11.00 -14.30
Cooloo, Wanssum (Gem. Venray) Stayerhofweg 2-d

Je deelname is definitief na ontvangst van je deelnemers bevestiging. Reizigers per openbare vervoer krijgen een taxiservice aangeboden. (Station Horst of Station Venray/Oostrum)

Contact

Wilma Dijkgraaf-Hofmeijer
sales@cooloo.nl
06 538 10 546

Meer weten over Cooloo

Ruim 40 jaar ervaring in het meubel, interieur en de industrie heeft ons geleerd hoe inefficiënt en vervuilend de huidige productiemethoden zijn. Uit onze kennis en ontwikkelingen is een aanbod voortgekomen waarmee architecten, ontwerpers en interieurbouwers de stap kunnen zetten naar duurzame projecten, waarin Endless Life® voor alle producten en grondstoffen de nieuwe standaard is.

 

Bekijk meer evenementen