Circulaire bustour voor de gastvrijheidssector

Busroute die langs 4 verschillende interessante locaties rijdt

Wij nodigen jou als duurzame gastvrije ondernemer, beleidsmedewerker en bestuurder uit voor een inspirerende circulaire bustour op 13 maart!

Tijdens deze boeiende bustour bezoeken we 4 interessante locaties, waar je volop inspiratie kunt opdoen over circulair ondernemen. En word je bijgepraat door enthousiaste reisleiders over circulaire en duurzame toepassingen en weetjes waarmee jij aan de slag kan in jouw bedrijf.

TERUGBLIK OP ACTIEPLAN
Dit evenement vormt tevens de afsluiting van het actieplan Circulaire Gastvrijheidssector. Gedeputeerde Friso Douwstra zal terug blikken op deze periode én vooruit naar 2024.

Uiteraard willen we geen enkel moment missen om onze ervaringen te delen. We bespreken welke projecten doorgaan in het vooruitzicht van 2024 en daarna. We sluiten graag af met een gezellig hapje en drankje zodat er ook voldoende gelegenheid is om met je collega’s bij te praten, elkaar te inspireren en informeren hoe je samen stappen kunt gaat maken.

BEN JIJ ÉÉN VAN DE VEERTIG DIE MEE OP TOUR GAAT?
Dit evenement is een absolute must voor iedereen met een hart voor de circulaire gastvrijheidssector in Fryslân. Meld je daarom gauw aan via de onderstaande button. We hebben helaas maar plek voor 40 belangstellenden. Wees er dus gauw bij.

SAMENWERKINGSEVENT
Deze tour is wederom een slagvaardige vrolijke samenwerking van de partners van het Actieplan Circulaire Gastvrijheidssector: Vereniging Circulair Friesland, Merk Fryslân, Provincie Fryslân en Toerisme Alliantie Friesland.

 

 

Praktische informatie

Woensdag 13 maart, 13:00 -18:30
Startpunt VIA VIA
Tweebaksmarkt 23, 8911 KW Leeuwarden

Contact

info@taf.frl
LinkedIn

Logo Week van de Circulaire Economie
Logo Week van de Circulaire Economie

Bekijk meer evenementen