CooLoo

Cooloo develops technologies and high-quality coatings from waste materials.

Ruim 40 jaar ervaring in het meubel, interieur en de industrie heeft ons geleerd hoe inefficiënt en vervuilend de huidige productiemethoden zijn. Uit onze kennis en ontwikkelingen is een aanbod voortgekomen waarmee architecten, ontwerpers en interieurbouwers de stap kunnen zetten naar duurzame projecten, waarin Endless Life® voor alle producten en grondstoffen de nieuwe standaard is.

Onze internationaal bekroonde en erkende materialen, producten en oplossingen zijn toegepast in spraakmakende projecten zoals Red Bull, DPG Media, TU Delft en Botanic Tower. Al meer dan 10.000 kg materiaal is upcycled of in een procedee met een enorme CO2-reductie in vergelijking met klassieke techniek.

Wij vergroten onze impact en versnellen de implementatie door samen te werken met internationale joint ventures en licentiepartners in de gevel-, vloer-, bouw- en renovatie-industrie in verschillende delen van de wereld. Lokaal gebruik van afvalmaterialen in circulaire producten met de Endless Life®-technologie.

Wil je meer informatie?

Wilma Dijkgraaf-Hofmeijer
sales@cooloo.nl
06 538 10 546

LinkedIn

Bekijk het evenement

Bekijk het evenement