Duurzame Rethinks en Zero Waste Strategieën – Powered by AI

Het inzetten van AI binnen duurzame innovatie

De Uitdaging: Producten opnieuw bedenken en ontwerpen vanuit hun functie, maar dan zonder afval en vervuiling. Aan de hand van circulaire- en Zero Waste principes gaan we creatief omdenken en verkennen we wat mogelijk is terwijl AI helpt bij het visualiseren van ideeën.

Hilde Beugelink (SUPZero) en Michiel Cornelissen (Kode21), twee professionals uit Duurzaamheidscollectief De Zwerm laat je kennismaken met hun werk en werkwijze.

Interessant voor bedrijven en overheden die grote stappen willen zetten. Die terug durven naar de tekentafel om als het nodig is zichzelf opnieuw uit te vinden. We willen je inspireren met de mogelijkheden van AI en creatieve omdenkkracht. Maak dit een succeservaring voor jouw bedrijf!

Praktische informatie

Woensdag 13 maart 14:00-15:00
Online workshop: Volop plek, maar met oog op de gewenste interactie zetten we het maximum op 40 deelnemers

Contact

Hilde Beugelink
hilde@supzero.nl
0625299028

Logo Week van de Circulaire Economie

Meer weten over De Zwerm

De Zwerm is een netwerk van onafhankelijke duurzaamheidsprofessionals die elk hun eigen specialisme hebben en elkaar versterken. Wij helpen bedrijven en organisaties meervoudige waarde te creëren. Wij leveren integrale oplossingen voor klanten die willen veranderen. Die duurzaamheid steviger willen verankeren in hun strategie en willen implementeren in hun bedrijfsvoering. Net als een zwerm vogels vormen we teams op basis van de behoefte van onze klanten. Hierdoor zijn we wendbaar en realiseren we meer impact voor milieu en maatschappij, én voor onze klanten.

Bekijk meer evenementen