Open dag: circulaire zeepziederij Amsterdam

Tijdens de open dag in de circulaire zeepziederij in Amsterdam duik je in de wondere wereld van ambachtelijk zeep.

Tijdens de open dag in de circulaire zeepziederij in Amsterdam duik je in de wondere wereld van ambachtelijk zeep. En laten wij zien hoe Nature Bar bij elk product een circulair ingrediënt verwerkt.

Neem een kijkje in de zeepziederij van Nature Bar, ontdek welke ingrediënten wij een tweede leven geven en beleef de fantastische voordelen van natuurlijke zeep en shampoobars.
Let’s raise the bar together! Jouw huid en de planeet verdienen het.

OVER NATURE BAR
Onze missie: Challenging de status quo van huidverzorging

Wist je dat 9 op de 10 cosmetische producten microplastics bevatten?

Bij Nature Bar kijken wij liever naar hoe het anders kan, daarom werken wij alleen met 100% natuurlijke ingrediënten zoals biologische sheaboter en calendula, ingrediënten die gebruik maken van de kracht van de natuur.

En waarom we alles gebruiken wat de natuur te bieden heeft. Daarom bevat elke zeep- en shampoobar een circulair ingrediënt. Denk aan een rijke en romige lichaamszeep gemaakt met hergebruikte sinaasappelschillen.

Bovendien blijven we weg van minerale oliën, microplastics, siliconen en palmolie. Want dat is niet wat jij huid, noch de planeet nodig heeft.

Praktische informatie

📍Nature Bar – Prins Hendrikkade 8B Amsterdam (5 minuten van het Centraal station)
Zeepziederij is woe t/m zaterdag 12.00 – 17.00 uur open.
Open dag: woensdag 13 maart 12:00-17:00 uur
De open dag is zelfstandig en op ieder moment te belopen.
Voor meer info zie de website. https://naturebar.co/nl/

Contact

Marlies van Heusden
info@naturebar.co
Linkedin  | Instagram

Meer weten over Nature Bar

Onze missie: Challenging de status quo van huidverzorging Wist je dat 9 op de 10 cosmetische producten microplastics bevatten? Bij Nature Bar kijken wij liever naar hoe het anders kan, daarom werken wij alleen met 100% natuurlijke ingrediënten zoals biologische sheaboter en calendula, ingrediënten die gebruik maken van de kracht van de natuur. En waarom we alles gebruiken wat de natuur te bieden heeft. Daarom bevat elke zeep- en shampoobar een circulair ingrediënt. Denk aan een rijke en romige lichaamszeep gemaakt met hergebruikte sinaasappelschillen. Bovendien blijven we weg van minerale oliën, microplastics, siliconen en palmolie. Want dat is niet wat jij huid, noch de planeet nodig heeft.

 

Bekijk meer evenementen