Kledingruil in de Stadskazerne in Kampen

Ontmoet elkaar en deel je kleding

Tweedehands kleding is de makkelijkste eerste keus in de weg naar een duurzamere lifestyle. Dat wil toch iedereen!? Kom daarom naar de kleding ruil in de Stadskazerne in Kampen. Er is voor iedereen wel iets te vinden. Ontmoet elkaar en deel je kleding.

In samenwerking met de gemeente Kampen zijn tegelijkertijd ook nog andere leuke en interessante activiteiten gaande. Workshops, lezingen en er vertrekt een zero waste/circulaire stadswandeling.

Heb je kinderen? Bezoek dan ook de Speelotheek. En in de Stadskazerne zit ook de bibliotheek. Allemaal hartstikke circulair!

praktische informatie

Vrijdag 15 tot 21 uur en zaterdag 10 tot 13 uur.
Oudestraat 216, 8261 CA Kampen
Parkeren kan gratis op 2/3 minuten lopen & betaald parkeren kan voor de deur op het Van Heutzplein

Aanmelden of een ticket kopen is niet nodig

Contact

Diane Hund
Info@fairandshare.nl
038 33 17 78 8

Over Fair and Share

Fair and Share is een winkel dat staat voor eerlijke en duurzame keuzes. Ik (Diane) verkoop er tweede hands en vintage kleding. Zero waste producten en fairtrade sieraden.

Deze winkel dient ook als platform. Van hier uit organiseer ik al jaren verschillen activiteiten zoals lezingen, workshops, kleding ruil en extra thema koopavonden. De thema’s zijn bewustwording, duurzaamheid en circulariteit. Deze activiteiten nemen de laatste jaren steeds grotere vormen aan en worden sinds twee jaar daarom op verschillende grotere lokaties gehouden.

 

Bekijk meer evenementen