Circulair bouwen = samen bouwen

Leer van experts over de voordelen van samenwerking en wat dat betekent voor de transitie naar circulair.

Minder grondstoffen gebruiken en minder uitstoot naar bodem, water en lucht: circulariteit is belangrijk en er wordt steeds meer aandacht aan gegeven. De bouw is een goed voorbeeld van een sector op weg naar een meer circulaire bedrijfsvoering. Om dat te realiseren moet de hele bouwketen meedoen, dus samenwerking is essentieel.

In het kader van de Week van de Circulaire Economie organiseren Avans Hogeschool en de Gemeente ’s-Hertogenbosch, het event ‘Circulair bouwen = Samen bouwen’. We delen samen met ondernemers, (semi)overheidsinstellingen, onderzoekers, docenten en studenten kennis over circulaire initiatieven, onderzoeken en vereisten binnen de bouwsector.

Leer van experts over de voordelen van samenwerking en wat dat betekent voor de transitie naar circulair.

 

Praktische informatie

Woensdag 13 maart, 14.00 – 17.00 uur
Avans Hogeschool, Onderwijsboulevard 215, ’s-Hertogenbosch

Contact

Ton van Kollenburg
088 525 9139

Logo Week van de Circulaire Economie
Logo Week van de Circulaire Economie

Meer weten over Circulair Den Bosch

Avans Hogeschool heeft meerdere programma’s lopen rondom een circulaire economie. Circulair werken vereist samenwerken. Daarom worden in deze hub, samen met de gemeente ’s-Hertogenbosch, circulaire mogelijkheden in de spotlights gezet, zodat ondernemers, overheden, onderzoekers, docenten en studenten worden uitgenodigd om te participeren in circulaire initiatieven en onderzoeken.

 

Bekijk meer evenementen