Week van de Circulaire Economie 2024: de toekomst is rond!

Circular Awards uitreiking 2023

Komend jaar vindt alweer de 9e editie plaats van de Week van de Circulaire Economie. Ben je werkzaam in de circulaire sector of wil je de eerste stappen zetten naar circulair werken? Blok dit jaar 11 t/m 16 maart 2024 alvast in je agenda en in die van je collega’s. 

Circulaire hubs en deelnemers verspreid over heel het land bieden een weer een uitgebreid programma met inspirerende praktijkvoorbeelden uit de circulaire economie voor partners, relaties en nieuwsgierige bezoekers. 

Wil je met je bedrijf of organisatie meedoen aan de Week van de Circulaire Economie? Meld je dan hier aan.

Maak kans op een Circular Award

Naast een uitgebreid landelijk programma maakt ook de uitreiking van de Circular Awards op 14 maart 2024 onderdeel uit van de Week van de Circulaire Economie. De uitreiking vindt plaats tijdens de Nationale Circulaire Conferentie.

Ook de inschrijving voor de Awards is inmiddels geopend, dus meld je alvast aan via het inschrijfformulier voor de Week van de Circulaire Economie of stuur deze link door naar initiatieven die volgens jou een Circular Award verdienen! Je hoeft niet aan de Week van de Circulaire Economie deel te nemen om kans te maken op een Circular Award. Je kunt dit aangeven op het formulier.

Uitreiking Circular Awards

Bekijk hier de winnaars van 2023 en volg ons op Instagram en Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief, zie hieronder.

Blijf op de hoogte

Verder lezen