Maak kans op een Circular Award 2024!

Circular Awards prijzen

Het feestelijke hoogtepunt van de Week van de Circulaire Economie is de uitreiking van de Circular Awards op donderdag 14 maart tijdens de Nationale Circulaire Conferentie. Meld jezelf, of je circulaire held(en) aan vanaf 11 december

De Circular Awards worden toegekend aan innovatieve en circulaire projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden en uitgereikt in drie categorieën: Business Large, Business Small en Public. Op basis van criteria als circulariteit in de strategie, gemaakte impact, samenwerkingen met anderen in de keten en het businessmodel kiest een vakjury bestaande uit gerenommeerde experts op het gebied van circulariteit de kanshebbers. Het publiek bepaalt uiteindelijk de winnaars.

Maak kans op een Circular Award

Schrijf je nu in en maak kans op een Circular Award via het inschrijfformulier voor de Week van de Circulaire Economie of stuur deze link door naar initiatieven die volgens jou een Circular Award verdienen! Je hoeft niet aan de Week van de Circulaire Economie deel te nemen om kans te maken op een Circular Award. Je kunt dit aangeven op het formulier.

Bekijk hier de winnaars van 2023 en volg ons op Instagram en Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief, zie hieronder.

Blijf op de hoogte

Verder lezen