De Transition Tuesday Tilburg podcast marathon

Podcast tafegesprek met wisselende gasten uit Midden-Brabant die de transitie in de regio kleuren.

gemeente Tilburg podcast

Tijdens de Week van de Circulaire Economie gaan verschillende partijen met elkaar in gesprek tijdens de Transition Tuesday Tilburg podcast marathon. In 2030 moet 50% van de Nederlandse economie circulair zijn. Waar staan we op dit moment in de transitie binnen regio Midden-Brabant? De circulaire transitie mag dan een kwestie zijn van doen, 12 maart wordt de dag dat we erover praten. Stuur jouw vraag in en luister mee!

Podcast Marathon

Tijdens een livestream geven we je een update over wat er allemaal gebeurt rondom dit thema (dat is al heel wat), welke ambities er zijn (dat zijn er nog meer) en bespreken we de knelpunten waar we tegenaan lopen. En dat doen we niet alleen, maar met wisselende gasten uit Midden-Brabant die de transitie in de regio kleuren. Van wethouder tot student. Van ondernemer tot docent.

De eerste tafelgasten zijn bekend:

Patrick Welp – ondernemer van Vodde (bekend van tv Dragons´ Den)
Dennis Hermans – projectleider circulaire economie van provincie Noord-Brabant
Bart Smarius – sustainability manager van Fabraa
Martin van Bers – programmamanager circulaire economie van gemeente Tilburg
Joost Ploos van Amstel – programmamanager Duurzame Economie van Midpoint Brabant
En nog veel meer!
Elk half uur schuift er een nieuwe gast aan tafel waardoor het gesprek continu een nieuwe wending krijgt. Luister je mee?

Beluister de podcast

Wil je niks missen van deze interactieve podcast marathon? Op 12 maart kun je alles live volgen op Youtube of later terug beluisteren via Spotify. Klik op één van de onderstaande buttons en volg Up New via het kanaal van jouw keuze. Je ontvangt dan automatisch een notificatie als de podcast beschikbaar is.

Kijk live mee op Youtube
Beluister de podcast later op Spotify

Wil jij live aanwezig zijn als luisteraar? Of heb je vragen die je graag beantwoord zou willen zien? Stuur dan een mail naar Jesse de Doelder via jessededoelder@midpointbrabant.nl

De Transition Tuesday Tilburg (TTT) Podcast Marathon is een samenwerking met Gemeente Tilburg, Building Better Brands, Fontys, Midpoint Brabant en de circulaire doeners van Up New.

Praktische informatie

dinsdag 12 maart 9:30 – 17:00 uur
Extra info: online

Contact

Jesse de Doelder
jessededoelder@midpointbrabant.nl

gemeente Tilburg podcast
gemeente Tilburg Joris Buijs Fotografie Stadswinkel

Meer over de organisatoren

De Transition Tuesday Tilburg (TTT) Podcast Marathon is een samenwerking met Gemeente Tilburg, Building Better Brands, Fontys, Midpoint Brabant en de circulaire doeners van Up New.

 

Bekijk meer evenementen