Hap op de trap. Prikkel je zintuigen; proef van en luister naar circulaire verhalen.

Tijdens ‘Hap op de Trap’ duiken we samen in de wereld van circulariteit, door te proeven van smaakvolle verassingen en te luisteren naar circulaire verhalen.

Ontdek de smaak van circulariteit! Producten een langer leven geven is natuurlijk goed voor de portemonnee en de planeet. Maar wist je dat het ook verrassend leuk en zelfs lekker kan zijn?

Tijdens ‘Hap op de Trap’ duiken we samen in de wereld van circulariteit. Jetske Thielen, oprichter van Duurzaam Vlechtwerk en de podcast Duurzaamheid, Hoe dan!? neemt ons mee in een inspirerend verhaal over het hoe en waarom van een circulaire samenleving. Aan het einde van de avond ben jij bekend met de ‘Trap tegen Troep’ en begrijp je hoe we met kleine stappen het verschil kunnen maken.

Verschillende lokale voorlopers delen deze avond hun initiatieven met ons, waaronder de visionairs achter Tweedehands het Festival, de Circulaire Kroonluchter, de Zuiderzwam en nog meer! Ben je benieuwd wie de andere sprekers zijn? Houdt dan onze website in de gaten.

En dat is nog niet alles! Studenten van de Rooi Pannen Tilburg bereiden deze avond een paar smaakvolle verrassingen. En daar is – naast een goede smaak – iets heel bijzonders mee… Hun geheim onthullen ze ter plekke.

Dit evenement wordt georganiseerd door de gemeente Tilburg, de Bibliotheek LocHal, van PetnaarPret en De Rooi Pannen. We kijken uit naar je komst tijdens de Week van de Circulaire Economie! 🌍♻️

Programma: donderdagavond 14 maart in de LocHal

  • 19.00 Inloop
  • 19.30 Start programma
  • 21.00 Gezellige borrel
  • 21.30 Einde programma

Praktische informatie

Donderdag 14 maart, 19:00 – 21:30
Meld je vóór 12 maart aan via de link.
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Vervoer
De LocHal ligt naast het centraal station in Tilburg. We raden iedereen die van buiten Tilburg komt aan met de trein te komen. Woon je dichtbij? Kom dan op de fiets of te voet. Wil je met de auto komen? Parkeer dan in de garage Spoorzone Zwijsen.

Logo Week van de Circulaire Economie

Meer weten over Gemeente Tilburg

De gemeente Tilburg heeft de ambitie om in 2045 100% circulair te zijn. Hiervoor werken we aan heel wat interventies aan de hand van ons programma circulaire economie. Hoe we dit doen, lessen die we geleerd hebben en goede voorbeelden, delen we graag in de Week van de Circulaire Economie.

 

Bekijk meer evenementen