Tour langs circulaire ondernemers in Kampen

Kampen organiseert een wandelroute langs circulaire bedrijven

🌿 Ontdek de circulaire wereld tijdens onze inspirerende wandeltour! 🌿
Heb je je ooit afgevraagd hoe circulaire ondernemers écht te werk gaan? Wil je ontdekken waar je duurzaam kunt winkelen? Dan is onze Circulaire Wandeltocht op 16 maart in Kampen een absolute must!

🚶‍♀️ Wat kun je verwachten?

  • Verkenningstocht langs circulaire ondernemers: We nemen je mee op een fascinerende reis langs de pioniers van de circulaire economie. Ontmoet de mensen achter de duurzame initiatieven en ontdek hun inspirerende verhalen.
  • Praktische tips en inzichten: Leer hoe deze ondernemers materialen hergebruiken, afval minimaliseren en bijdragen aan een groenere toekomst.
  • Netwerken en kennisdeling: Ontmoet gelijkgestemde individuen, deel ervaringen en laat je inspireren door de circulaire community.

💡 Waarom meedoen?

  • Ontdek hoe circulaire ondernemers de wereld veranderen.
  • Leer praktische tips om zelf duurzamer te leven.
  • Geniet na afloop van een verkwikkend kopje koffie of thee én een smakelijke verrassing!

🎟️ Aanmelden en kosten Reserveer je plek via de agenda op de website van Bibliotheek Kampen. Deelname aan deze unieke wandeltour kost slechts €5. Een kleine investering voor een grote dosis inspiratie! Mis deze kans niet om de circulaire revolutie van dichtbij te ervaren. Trek je wandelschoenen aan, laat je verrassen en loop mee in de richting van een groenere toekomst! 🌱👣

Praktische informatie

Zaterdag 16 maart, 10:00 – 12:00
Stadskazerne Kampen
Oudestraat 216, 8261 CA Kampen
Prijs: €5

Wees er snel bij, want er is plaats voor slechts 10 deelnemers!

Contact

Chantal de Jong
c.dejong2@kampen.nl
06 11 74 97 91

Over Regio Zwolle Circulair

In de Regio Zwolle werken we samen aan een vitale en circulaire economie. Wij brengen alle circulaire projecten, initiatieven en programma’s in de Regio Zwolle bij elkaar.

 

Bekijk meer evenementen