Sustainable Fashion Walk

De nieuwste businessmodellen in fashion op de catwalk

Ontdek de nieuwste businessmodellen die de mode-industrie van binnenuit transformeren! Nieuwsgierig naar de toekomst van de fashion-industrie?

Tijdens de Week van de Circulaire Economie, op vrijdag 15 maart a.s., verkennen we op het Hof van Cartesius, samen met Invest-NL, de nieuwste businessmodellen in fashion op de catwalk tijdens de Sustainable Fashion Walk! We richten de runway in voor nieuwe businessmodellen die ervoor zorgen dat kleding en grondstoffen langer worden gebruikt, of dat er minder grondstoffen in de productie nodig zijn. Voor fashion die zo ontworpen is dat het eenvoudig gerecycled, of geupcycled kan worden. Voor concepten die consumenten aanzetten om minder kleding te kopen, te kiezen voor kleding die écht lang meegaat of gerepareerd kan worden. En voor concepten waardoor de hele keten, van productie tot end-of-life, groener en eerlijker wordt. Inspirerende Conversaties: Na de catwalk duiken we dieper in op kansen, uitdagingen en inzichten. We faciliteren gesprekken, brengen vraag en aanbod samen, en dagen je uit om de circulaire economie te helpen opschalen. Wat heb jij te bieden om de Circulaire Economie op te schalen? en wat heb je nodig om deze revolutie te ondersteunen?

 

Programma op hoofdlijnen

14:00 Inloop en welkom (Stel je vraag, Deel je aanbod)
14:15 Inleiding Invest-NL
14:30 Runway: een levendige presentatie van nieuwe circulaire businessmodellen in fashion
15:30 Matchmaking om op te schalen
16:00 Netwerkborrel tot uiterlijk 17:30

Word jij geïnspireerd door Circular Fashion? Of wil je juist anderen inspireren?
Meld je aan voor de Sustainable Fashion Walk en laat jouw bijdrage aan de circulaire economie schitteren op de catwalk van innovatie! Retailers, producenten, designers, investeerders en andere fashion professionals zijn van harte welkom.

Alleen samen maken we van de Circulaire Economie een succes. Sustainable Fashion Walk

 

ovv: fotografie @Cas Slagboom & circulair fashion/model: Pleun Pijnenburg

 

Praktische informatie

Vrijdag 15 maart, 14:00 – 17:00 uur inclusief borrel
Dakzaal, Hof van Cartesius, Vlampijpstraat 84, Utrecht

Contact

Sandra Horlings
horlings@innoboost.nl
06 20 00 80 11

Logo Week van de Circulaire Economie

Meer weten over Hof van Cartesius

Het Hof van Cartesius is de enige nieuw gebouwde ontmoetings- en werkplaats in Nederland die voor 90% is gebouwd met reststromen. Gerealiseerd voor en door duurzame en creatieve ondernemers om de circulaire economie te realiseren. Stap voor stap, samen met iedereen.

Het Hof van Cartesius richt zich op mensen die de Circulaire Economie een volgende stap vooruit willen helpen. Beleidsmakers en strategen, teamleiders en innovatiemanagers die met hun collega’s en partners willen verkennen wat hun volgende stap wordt in de Circulaire Economie.

 

Bekijk meer evenementen