Slotevent Cibap Business Meeting: Circulair ontwerpen en Duurzaam ondernemen

Cibap organiseert een slotevent voor het overkoepelende event “Circulair ontwerpen en Duurzaam ondernemen”

Van 12-14 maart organiseert Cibap Vakschool voor vormgeving haar jaarlijkse Business Meeting.

Een groot aantal studenten (bij de vorige editie waren het er 200) gaan dan 3 dagen lang werken aan ondernemersvraagstukken. Het thema is “Circulair ontwerpen en Duurzaam ondernemen”. Dit jaar is er wat extra aandacht voor de bouwsector.
Cibap studenten werken dit jaar samen met studenten van Hogeschool Windesheim IPO en Windesheim Bouwkunde. En ook studenten van Hogeschool ArtEZ INarchitectuur doen mee. MBO en HBO door elkaar dus!

Praktische informatie

Donderdag 14 maart, 15:30 – 17:30
Nijverheidstraat 11, 8031 DZ Zwolle
Aanmelden via: m.leistra@cibap.nl
Max. 200 deelnemers

Met het openbaar vervoer: Vanaf station Zwolle kun je gebruik maken van lijn 2 richting Aa-landen via Holtenbroek. Je stapt dan uit bij Halte Esdoornstraat. Vanaf daar steek je de weg over naar de Nijverheidstraat, waar de ingang is van Cibap.

Met eigen vervoer: Ons gebouw staat aan de Zwartewaterallee. De ingang is aan de achterzijde, aan de Nijverheidstraat 11, hier is ook een grote parkeerplaats.

Contact

Minze Leistra
m.leistra@cibap.nl

Over Regio Zwolle Circulair

In de Regio Zwolle werken we samen aan een vitale en circulaire economie. Wij brengen alle circulaire projecten, initiatieven en programma’s in de Regio Zwolle bij elkaar.

 

Bekijk meer evenementen