Ontbijtsessie Circulaire Ambitie met aansluitend subsidiespreekuur

Ontbijtsessie Circulaire Ambitie met aansluitend subsidiespreekuur

Vereniging Circulair Groningen organiseert een ontbijtsessie voor ondernemers en organisaties die circulair willen gaan.

Gedeputeerde van Provincie Groningen, Henk Emmens, trapt af. Hij zal vertellen over het nieuwe economiebeleid van Provincie Groningen, waar circulariteit een van de speerpunten is. Daarna volgen tafelgesprekken over circulaire ambities, vraagstukken en samenwerking. In de middag leggen ondernemers hun ideeën voor aan subsidiekenners en krijgen zij ter plekke hulp bij hun vraag.

 

Praktische informatie

Woensdag 13 maart, 08:30 – 12:00
Zie de website voor meer info.

Contact

SDG House Groningen i.s.m. Vereniging Circulair Groningen
Facebook
LinkedIn
Instagram

Logo Week van de Circulaire Economie

Meer weten over SDG House Groningen

SDG House Groningen wil positieve duurzame impact creëren die vanuit Groningen van de wereld een betere plek maakt. Goed onderwijs is de basis voor een betere samenleving en daarom wordt het SDG House (em)powered by Noorderpoort!

Het SDG House Groningen heeft een ‘buiten’-locatie op het Suikerterrein in de stad Groningen. In Groningen, zowel stad als provincie, zijn verschillende andere fysieke plekken te vinden waar actief aan de SDG’s (Sustainable Development Goals) gewerkt wordt. Impact maken doen en kunnen we niet alleen. We werken dus samen met overheden, met ondernemers en altijd vanuit het onderwijs.

 

Bekijk meer evenementen