Expositie I am Material

Tentoonstelling over Circulaire (bouw)materialen

In de expo ‘I am Material’ kun je allerlei circulaire bouwmaterialen zien en voelen. Zowel biologische als technologische materiaalgroepen komen aan bod. Laat je inspireren door de nieuwste materialen en de vernieuwingen binnen klassieke bouwmaterialen. We gaan in op hun prestaties, toepassingen en hun scores op verschillende thema’s en indicatoren van circulariteit (gebaseerd op de taal van Het NieuweNormaal).

Deze tentoonstelling is tot stand gekomen dankzij de partners die aangesloten zijn bij het Ecosysteem PPS Nationaal Groeifonds – Circulair & Digitaal in Denken, Leren & Doen en is samengesteld door curator Els Zijlstra. Els is oprichter van het internationaal gerenommeerde materialenplatform Materia (nu MaterialDistrict). Als architect richt ze zich op innovatieve materialen in de bouwsector en opmateriaalinnovaties in andere sectoren.

PRICE wil met deze expo ‘I am Material’ zowel ondernemers, onderwijs, overheid, onderzoekers en haar omgeving informeren, inspireren en met elkaar in contact brengen om de bouw van een circulaire leefomgeving te stimuleren en te versnellen!

Praktische informatie

Woensdag 13 maart en donderdag 14 maart, 10:00-17:00uur
PRICE Hub, Archerpad 8, 1324 ZZ Almere
Deelname is gratis

Contact

Eva de Snoo
eva@price-ce.nl
06-37152590
LinkedIn

Logo Week van de Circulaire Economie

Meer weten over (PRICE (Praktijk- & Innovatiecentrum Circulaire Economie)

PRICE is het circulaire actielab voor Flevolandse doeners, midden in het winkelhart van Almere. Ondernemers, studenten, docenten, bewoners en overheid – al deze mensen brengt PRICE samen om de nieuwe economie werkelijkheid te maken.

Nieuwe economie? Ja, een economie waarin we verder kijken dan geld verdienen. Wil jij de circulaire economie mogelijk maken? Heb je euro’s nodig, een stuk grond, een samenwerkingspartner, kennis, een seat at the table of een launching customer? PRICE brengt wat er al is bij elkaar en zorgt dat jij aan de slag kunt om het verschil te maken.

 

Bekijk meer evenementen