De Oogst; reflectie op de Nacht van Biobased Bouwen

Een reflectie in café setting op de Nacht van Biobased Bouwen waarop we de energie van de Nacht vasthouden en in inspiratie omzetten in acties en daden op het gebied van biobased bouwen!

Tijdens De Nacht van Biobased Bouwen op 7 februari hebben we naast een dosis inspiratie ook veel informatie gekregen. Welke lessen kunnen we hieruit trekken? Wat zijn de aanbevelingen voor onze steden en onze regio hier in het oosten? We nodigen voor “De Oogst” de betrokken beleidsmakers en bestuurders uit en mensen/organisaties die actief zijn in dit beleidsveld.

Daarnaast is er (beperkt) ruimte voor andere belangstellenden.
De reflectie op de Nacht wordt verzorgd door Martijn Huting, die naast docent cityplanning op Saxion Hogescholen beeldend kunstenaar is. Ook heeft hij als architect gewerkt bij verschillende bureaus. Martijn zal zijn bevindingen over de sfeer, de boodschap en de lessons learned met ons delen.

Ook zijn we benieuwd hoe het ervoor staat met een aantal ontwikkelingen, zoals:

  • Hebben zich ontwikkelaars, CPO-groepen, architecten gemeld voor de Havendame in het Havenkwartier?
  • Gaat Strobox de panelen leveren voor het biobased logistieke centrum in Lelystad
  • Wat doet de gemeente met de opbrengst van het gesprek met Jakob Stromann-Andersen over nieuwbouw en verdere verstedelijking van Deventer?

Op de zeepkist ruimte om te vertellen welke ontwikkelingen in gang zijn gezet, maar ook wat aanwezigen het meest is opgevallen, is bijgebleven of het meest heeft geraakt. Met “De Oogst” houden we de energie van de Nacht vast en zetten we de inspiratie om in nog meer acties en daden op het gebied van biobased bouwen!

 

Praktische informatie

Dinsdag 12 maart, 19.30-21.30 uur
Deventer, Café filmtheater MIMIK (1e verdieping)
Aanmelden via jantine@rondeeldeventer.nl
Evenement is gratis
Aanmelden kan via: jantine@rondeeldeventer.nl.

Op volgorde van aanmelding wordt een gastenlijst samengesteld. U ontvangt u een week voor aanvang een emailbericht of er voldoende ruimte is en of u op deze gastenlijst staat.

Kijk voor bereikbaarheid van MIMIK.

Contact

Jantine Sijbring
jantine@rondeeldeventer.nl
06-53446058

Meer weten over Regio Stedendriehoek

Regio Stedendriehoek is het groene gebied tussen de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen, in de provincies Gelderland en Overijssel. Als organisatie zet de regio zich in voor kennis en verbinding en zoekt hierbij altijd naar samenwerking met ondernemers en kennisinstellingen in de regio met als gezamenlijk doel het versterken van de brede welvaart van de regio. Dagelijks werken we aan onder andere slimme, groene verstedelijking, een vitaal landelijk gebied en een regionale economie van de toekomst, die in onze ogen circulair is.

 

Bekijk meer evenementen