De circulaire kracht van familiebedrijven

Leer van de ervaringen van Royal Swinkels en Koninklijke Auping met circulariteit in de praktijk en wordt door 2BHonest op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen op het gebied van de wet- en regelgeving binnen de circulaire economie.

Tijdens de ๐˜ž๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜Š๐˜ช๐˜ณ๐˜ค๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜Œ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฆ (11 t/m16 maart) verzorgt 2BHonest een exclusieve online kennissessie. Ontdek hoe twee prachtige familiebedrijven, beide bekroond met het predicaat Koninklijk, de principes van circulariteit al generaties lang in hun bedrijfsfilosofie hebben verankerd.

๐——๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—บ: dinsdag 12 maart
๐—ง๐—ถ๐—ท๐—ฑ: 14:00 tot 15:00

Tijdens deze sessie delen Marthijn Junggeburth, Manager Duurzaamheid bij Royal Swinkels, en Mark Groot Wassink, Director Sustainability & Innovation bij Koninklijke Auping, hun strategieรซn in circulariteit. Ze vertellen over het duurzaam gebruik van grondstoffen en het verminderen van afval als fundamentele pijlers van hun bedrijfsbeleid. Al decennialang. Hun rijke ervaringen bieden waardevolle lessen voor iedereen die streeft naar duurzaam ondernemen.

Met het ambitieuze EU-doel om tegen 2030 voor 50% circulair te zijn, is kennisdeling en het uitwisselen van best practices essentieel. We zijn trots dat we, in samenwerking met deze vooraanstaande familiebedrijven, een bijdrage kunnen leveren aan de ๐˜ž๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜Š๐˜ช๐˜ณ๐˜ค๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜Œ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฆ.

๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐—š๐—ฅ๐—”๐— ๐— ๐—” ๐—›๐—œ๐—š๐—›๐—Ÿ๐—œ๐—š๐—›๐—ง๐—ฆ:

โ–ถ ๐—จ๐—ฝ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐˜- ๐—ฒ๐—ป ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด: Wij van 2BHonest brengen je op de hoogte van de laatste wijzigingen in de wet- en regelgeving die essentieel zijn voor compliance en innovatie in jouw organisatie.

โ–ถ ๐—œ๐—ป๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ธ๐—ผ๐—ฝ๐—น๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€: Krijg direct inzicht in de circulaire strategieรซn van Royal Swinkels en Royal Auping, met een exclusieve blik op de unieke methoden en praktijkvoorbeelden die hun leidende positie bevestigen.

โ–ถ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ ๐—ค&๐—”: Een dialoog waaraan iedereen kan bijdragen met ervaringen en vragen, ideaal om samen uitdagingen te verkennen en van elkaar te leren.

De sessie is een unieke bron van kennis en inspiratie en biedt praktische tools om circulariteit tastbaar en meetbaar te maken binnen jouw organisatie.

 

Praktische informatie

Dinsdag 12 maart, 14:00 – 15:00
Online evenement
Deze sessie is gericht op professionals in het bedrijfsleven.

Contact

Judith
judithijszenga@2bhonest.nl

Logo Week van de Circulaire Economie

Meer weten over 2BHonest

Duurzaamheid en circulariteit zijn de nieuwe standaard geworden. Het is onze missie om de duurzaamheidsambities van organisaties om te zetten in gerichte actie en resultaat. Wat begint met een oprechte ambitie, strandt regelmatig in de uitvoering. 2BHonest ondersteunt daarom bij het waarmaken van duurzame ambities om zo op de korte รฉn lange termijn maatschappelijke waarde te creรซren. Zo zijn wij actief binnen drie grote duurzaamheidsthema’s: klimaat, circulariteit en ketenverantwoordelijkheid. Op deze themaโ€™s bieden wij zeven verschillende diensten aan waarmee wij organisaties van a tot z kunnen helpen bij de ontwikkeling en implementatie van een duurzaamheidsstrategie:

โ€ข Analyse wet- en regelgeving
โ€ข Strategieontwikkeling
โ€ข Risicoanalyse
โ€ข Implementatie
โ€ข Duurzaam inkopen
โ€ข Stakeholderactivatie
โ€ข Verslaggeving

Kortom, 2BHonest staat voor een duurzame impact met een tastbaar resultaat.

 

Bekijk meer evenementen