Consumentengedrag in een duurzame economie: Workshop door Sonja Floto-Stammen

Workshop over consumentengedrag in een duurzame economie

Vanuit het perspectief van de consument zal deze ook aankoop gedrag en gewoonten dienen te veranderen. Dit deel van de workshop richt zich op ‘circular food’ ofwel alternatieve proteinen.

Achterliggend doel is het verduurzamen van de voedsel voortbrengingsketen. In dit deel van de workshop wordt vooral gekeken naar hoe consumenten gedrag (richting duurzaam voedsel) beinvloed kan worden.

Praktische informatie

Woensdag 13 maart, 13:00 – 14:00
Fontys Hogeschool (Centre of Expertise for Sustainable & Circular Transitions)
Gebouw R3
Rachelsmolen 1, 5612 MA Eindhoven

Contact

Dymphy Maessen-Kilci
fec-coesct@fontys.nl
06 16 04 18 37

Over Fontys Hogeschool

Het Centre of Expertise for Sustainable & Circular Transitions van de Fontys Hogeschool is nu dus ook een hub tijdens de Week van de Circulaire Economie, met een tweedaags programma

LinkedIn 

 

Bekijk meer evenementen