BOUWLAB TALKSHOWS: INNOVATION BULLSHIT IN DE BOUW

Nieuwste talkshow-uitzending vanuit de studio van de 3D Makers Zone in Haarlem

In de Week van de Circulaire Economie 2024 presenteert MAAK Haarlem de nieuwste talkshow-uitzending vanuit de studio van de 3D Makers Zone. Annette Beerepoot, een van de grondleggers van BouwLab R&Do, verzorgt twee verschillende talkshows.

In de eerste ronde blikt ze met belangrijke gasten terug op het ontstaan van BouwLab en bespreekt ze het belang van het field lab in de komende jaren. Te gast zijn architect Thijs Asselbergs, Eric van Doorn van Dura Vermeer en Atto Harstra van De Bouwcampus.De tweede sessie staat in het teken van alles wat de bouw momenteel bezighoudt; nieuwe materialen, circulair bouwen, digitalisering en industrialisatie. Annette gaat hierover in gesprek met Ernst Bouma van Vink Bouw, Hans Borra van Mycelco, Max Kwantes van Patina en Abdelilah Azouz van Digigo.Bekijk de uitzendingen vanaf donderdag 14 maart via deze link.


Praktische informatie

Donderdag 14 maart, 9:00
Online

Logo Week van de Circulaire Economie
Logo Week van de Circulaire Economie

Meer weten over MAAK Haarlem

MAAK Haarlem biedt beginnende en groeiende circulaire en innovatieve makers onderdak en stimuleren de circulaire toepassingen in de regio. Tijdens de Week van de Circulaire Economie geven we een presentatie waarbij je kennis maakt met de historie, heden en toekomst van dit bijzondere terrein. Je kunt deelnemen aan fietsexcursies langs circulaire plekken en projecten in de stad waaronder het Bouwlab en de ontwikkeling van nieuwbouwwijk Oostpoort. Dit doen we i.s.m. Cirkelstad.

 

Bekijk meer evenementen