Rebel

no change without a Rebel

Rebel is een door werknemers geleide coöperatie van gedreven specialisten die adviseren, initieren en investeren. We hebben onderzoekers, analysten, investeerders, economen, ontwikkelaars, beleidsmakers, adviseurs, ingenieurs, operationele en financiele experts. Naast alles wat ze kunnen, dromen ze ook, geloven ze, vechten ze en zorgen ze. Allemaal focussen we ons op één ding: positieve verandering teweeg brengen voor de samenleving.

Dat willen Rebels doen door maatschappelijke verschuivingen te stimuleren, op het gebied van duurzaamheid, transport, mobiliteit, huisvesting, energie, stedelijke vernieuwing, gezondheidszorg en de sociale sector. Binnen deze sectoren werken Rebels aan een breed scala van thema’s: denk aan bescherming tegen overstromingen, het verbeteren van zorgsystemen, investeren in duurzame energie, oplossingen voor biodiversiteit, afvalbeheer en -transport, en het begeleiden van grote infrastructuurprojecten over de hele wereld. Dit is slechts een klein deel. We vergroten onze impact met verregaande kennis van innovatief financieel modelleren, strategie, economische en financiele analyse, data-analyse, projectfinanciering, en natuurlijk, door mensen samen te brengen.

We sporen aan tot verandering, niet alleen door te adviseren, maar ook door zelf in initiatieven te investeren – we voegen de daad bij het woord, en volgen onze eigen adviezen op.

Trots brengt Rebel al deze collega’s, elk met een eigen specialisme, samen. Velen van hen zijn mede-eigenaar van het bedrijf. De organisatie is wereldwijd actief en bestaat uit meer dan 20 ventures, met kantoren in Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Londen, Washington D.C., Los Angeles, Sacramento, Toronto, Johannesburg, en Nairobi – met projecten over de hele wereld.

Wil je meer informatie?

Rebel
Iris Weges
Iris.weges@rebelgroup.com

Bekijk het evenement