Afvalbox vof

Milieuvriendelijke en herbruikbare kartonnen afvalbakken

Afvalbak VOF Header

Stap in de Groene Revolutie van Afvalbeheer met Kartonnen afval- en Inzamelbakken.

In 2014 zijn we begonnen met het ontwikkelen van milieuvriendelijke en herbruikbare kartonnen afvalbakken voor intern gebruik binnen ons toenmalige grafische bedrijf. De positieve reacties van onze klanten stimuleerde ons om eind 2015 te besluiten deze afvalbakken, onder de naam Afvalbox, op grotere schaal te gaan produceren.

Sindsdien is Afvalbox uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van duurzame facilitaire oplossingen voor afvalscheiding en de inzameling van restmaterialen voor recycling. Onze klantenkring bestrijkt heel Europa en omvat grote internationale bedrijven, gerenommeerde universiteiten, scholen, diverse zorginstellingen van verschillende omvang, afvalverwerkers, overheids- en openbare instellingen. Daarnaast bedienen we het MKB, horecaondernemingen, sportscholen en particulieren retc. De diversiteit van onze klanten in onze uitgebreide referentielijst getuigt van de brede acceptatie en het vertrouwen in onze producten en diensten.

Circulair en duurzaam ondernemen begint met een afval- of inzamelbak van AFVALBOX.

“Stap in de Groene Revolutie van Afvalbeheer met Kartonnen afval- en Inzamelbakken!”

Natuurlijke innovatie vormt de kern van onze productie. Onze producten belichamen duurzaamheid en circulariteit. Bij elke stap van ontwikkeling tot een eindproduct streven we naar een positieve impact op onze planeet. Verken onze wereld van duurzame oplossingen via de lens van onze klanten. Laat je inspireren door de foto’s die we hebben verzameld.

Wil je meer informatie?

Arjon Groeneweg
info@afvalbox.net
06 10 74 49 39

Bekijk evenementen